gabriellajoss

Gabriella Joss

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag sitter här och försöker ta mig igenom allt som måste göras innan en sådan här flytt. Adressändring, ringa runt och säga upp försäkringar, abonnemang, prenumerationer osv. Är helt slut, haha. Har dessutom rivit ur halva garderoben och tänkte köra en bloppis imorgon. Tänkte att det får bli en insta-bloppis och alla plagg kommer att kosta 60:- och då ingår frakten. Hur låter det? Tänker att det blir enklast så och att jag slipper skriva pris och väga frakt osv på allt. Jag vill helst bli av med allt så fort som möjligt bara och det som inte är sålt innan söndag kväll kommer jag att skänka till någon Second Hand-butik.

Vi hade först tänkt åka lastbil och få med oss alla möbler osv till Göteborg, men efter lite tänkande hit och dit bestämde vi oss för att vi ska sälja av oss allt och ta bilen istället. Få plats med det viktigaste och sen bara åka. Stanna på något hotell i Stockholm och övernatta där innan vi åker sista sträckan till Göteborg. Jag har nämligen inte körkort och på så vis blir det annars väldigt jobbigt för F att bila två dygn i sträck. Vi tänkte åka natten till den första maj förresten och eventuellt ska vi få köpa mina föräldrars “extrabil” som inte drar någon bensin alls. Jag hoppas verkligen på det, då blir resan billig för oss!

Är så spänd och nervös och kan knappt fatta att det händer på riktigt. Allt går så jäkla fort och nu är det bara fyra veckor kvar. Konstigt nog så känner jag mig inte stressad alls för att få allt gjort. Allt känns bra och jag sjukt lugn för att vara jag. Det kanske är ett tecken på att det är rätt ändå. Känns underbart att få lämna Umeå bakom sig. Nej hörrni! Nu ska jag sluta tjata på er om flytten. 

Tänkte färga håret och hoppa in i duchen en sväng nu innan jag börjar göra mig iordning inför jobbet. Har en 15.30-22.00kväll idag också och det känns ju inte allt för roligt med tanke på att det är fredag. Aja, inte länge kvar nu! Hoppas ni får en underbar dag! Kram!

Haha, kommer säkert få en massa hatkommentarer om hur fjortis jag är, men kolla denna bild!?!? Den är tagen för exakt ett år sen och hur mycket har jag inte förändrats?! Kolla golvet i lägenheten också, usch! Jag blir så taggad när jag tänker på hur livet kommer att se ut om ett år. Livet ändras så mycket på så kort tid! Och hela vägen dit går man runt ovetandes om vad som kommer hända längre fram. Hur fantastiskt är inte livet egentligen?? Jag är så taggad på allt! Och jag är så taggad på hela resan genom livet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats