gabriellajoss

Gabriella Joss

Helgen lider mot sitt slut

Hallå på er! Hur mår ni? Vi mår bra här hemma och F åkte precis iväg till gymmet medan jag stannade hemma för att pyssla iordning lite, packa och göra pedikyr. Vädret har inte varit på vår sida idag så vi har mest suttit inne med film och gottis – men det är ju precis så en helg ska vara! Vi gjorde supergoda varma mackor till kvällsmat och till lunch åt vi hamburgare på färdiga grönsaksbiffar. Recepten kommer i veckan.

Imorgon ska vi tvätta, städa och packa in första lasset i bilen så att vi är redo att hämta nyckeln när F kommer hem från sin halvdag på jobbet. Känns så overkligt att det är så nära nu. Så glad och lycklig!

Dagens gottis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats