gabriellajoss

Gabriella Joss

Att ta bilder med varandra

Jag kommer ihåg dom första åren som vi var ett par. Vi tog seriöst bilder ihop VARJE dag och nu är jag så tacksam för det då man verkligen har mycket att se tillbaka på och minnas. Nu för tiden tar vi aldrig kort och när vi väl gör det så blir det som ja.. bilden ovanför denna text, haha. Jag ska verkligen skärpa mig och börja fota oss mer nu. Förr gjorde vi också ett album för varje år vi var tilsammans fyllt med bilder och texter men det har vi också blivit dåliga på nu. Fy skäms! Hur är ni som par? Tar ni mycket bilder ihop eller har det också avtagit med åren? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats