gabriellajoss

Gabriella Joss

En kvällspromenad

Tog lite bilder när vi var ute och gick en kväll för ett tag sedan. Det är i sådana situationer jag verkligen önskar att jag hade en BRA kamera och kunde ta fina bilder på naturen och omgivningen. Sen hade det varit kul att börja fota lite outfitbilder till er också även fast jag klär mig rätt tråkigt, haha. Allt sådant blir så larvigt med mobilkameran bara! Men nu har ni ju tipsat mig en hel del om bra kameror så ska faktiskt köpa en någon gång snart och då lovar jag att bjuda på massor av fina bilder och kanske lite selfies också! Är så dålig på att ta sådana bilder då jag tycker att dom blir rätt missvisande och “fula” med en dålig kamera. På dessa bilder kan ni iallafall urskilja mina nya tights (som finns HÄR), F:s nya tröja från NIKE, bästa NOBE aloevera och lilla Dexter som inte alls ville vara med på bild.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats