gabriellajoss

Gabriella Joss

NYX COSMETICS

Jag älskar smink och jag älskar att testa nytt smink. Fick hem detta paket från NYX COSMETICS och jag är så nöjd! Min favorit är mascaran då jag verkligen gillar mascaror med gummiborste. För tillfället använder jag dock inte så mycket smink runt ögonen då jag har fransförlängning men när fransarna börjar lossna precis innan påfyllning i slutet av en månad så kommer den helt klart att komma till användning. Sen gillade jag verkligen NYX “buttergloss”. Tyckte att det var lagom tjockt och sådär härligt krämigt på läpparna. Deras produkter går att köpa på bland annat nelly.com, eleven.se och bangerhead.se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats