gabriellajoss

Gabriella Joss

Besked, besked, besked

Det är så mycket som händer nu! Helt galet! Efter jobbet ska jag skriva avtal för nya bilen (wiiihoo) och sen får vi nycklarna den första april! F har hämtat ut lite nya möbler idag under dagen och igår fick vi ett helt sjukt besked.. Är stressad, glad, lite rädd och kan knappt sätta ord på det. Och på torsdag får vi lägenhetsnycklarna i handen! Sen så kommer det ett par och köper vår kyl och frys i veckan och någon dag efter det så kommer några som ska kolla på gamla lägenheten. Gamla bilen ska fixas och säljas och lite senare idag ska jag gå en sväng på stan, handla lite nödvändigheter och unna mig en stoooor chai latte innan det är dags att åka hem och fortsätta packa och fixa. Vill bara att allt ska komma iordning någon gång innan stressen äter upp mig, haha usch.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats