gabriellajoss

Gabriella Joss

Det jag klickade hem

Jag köpte ju lite skönhetsprodukter förra veckan och nu har dom landat i brevlådan. Många av dom har jag ju använt förr och under längre tid men denna gång fick jag också med en goodiebag. Jag betalade 1300:- ungefär och nådde då en gräns som gjorde att man fick med massor av extraprodukter. Så roligt då jag älskar att testa nytt inom skönhet. Jag beställde som sagt allt hos eleven.se just för att dom hade detta erbjudande.

Här ser ni alla produkter som jag fick hem! Massor med tester och sådant fick jag också med men tog bara med några av dom på bild. 

 

– Största anledningen till att jag la beställningen var just för att jag behövde nya hårvårdsprodukter. Jag har använt Maria Nilas produkter huur länge som helst nu och kommer aldrig att byta. Dom är helt veganska, gjorda i Sverige och innehåller inga sulfater eller parabener. Dessutom doftar dom (iallafall just dessa rosa) godis och bubbelgum. Helt fantastiska! Ni hittar just detta “set” med schampoo och balsam för färgat hår bland annat här, härhär/här. Finns även i mindre förpackingar här/, här, här och här (adlinks).

– Oljan har jag aldrig haft själv då jag tidigare använt en annan som tog slut nu förra veckan. Min frisör har dock använt denna i mitt hår och den doftar SÅ gott och kändes därför som ett självklart val. Finns bland annat här, här eller här (adlinks).

– Torrschampoot fick jag med på köpet och det ska bli kul att testa det, återkommer med recension såklart. Kan tänka mig att det kan vara skönt att ha nu när bebis kommer och jag inte kommer ha all tid i världen att lägga på håret längre. Finns här, här eller här och även i större modell här, här och här (adlinks). På hemsidorna under länkarna kan ni också läsa mer kring vad folk tycker om produkterna!

Detta läppstift hade en så himla fin och höstig färg. Ni finner det bland annat här eller här (adlinks).

Min favoritfoundation som jag har använt sedan jag var 13 år just för att den mattar, täcker och håller hela dagen. Har testat allt annat men faller alltid tillbaka till denna. Riktigt billig är den också. Finns här, här eller här (adlinks) men går att köpa på typ ICA och Coop också. Jag använder oftast den i färgen “nude” och sminkar solpuder över.

Denna kräm har jag aldrig testat men har testat ett body butter från samma märke som var underbart. Så ska bli kul att testa denna! Finns här eller här bland annat (adlinks).

Två tester som man fick med. Älskar att testa nya produkter så får se om jag finner någon ny favvo bland dessa två. Clarins finns bland annat här, här och här och bareMinerals här, här och här (adlinks). 

Denna pincett har jag kollat på länge men känt mig för snål för att köpa då den ändå kostar rätt mycket. Nu slog jag äntligen till och FY så bra den är! Tar bort alla små hår och är enkel att använda. Slängde bort alla gamla slöa vi hade hemma. Den finns här (adlink). 

Tänker att dessa blir perfekta i resväskan nästa gång vi ska någonstans. Ska bli roligt att testa dom. Finns här, här/här eller här (adlinks). 

Har hört enormt fina ord om just denna produkt så är sjukt peppad på att testa och återkommer givetvis med recension längre fram. Finns här, här och här (adlinks). 

Och även denna fick man med en test på! Finns här, här eller här (adlinks).  

Denna parfym har jag här hemma så passade på att klicka hem “hårparfymen” från samma märke då den hade så bra recensioner på hemsidan. Finns här och här (adlinks). 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats