gabriellajoss

Gabriella Joss

Nya tag imorgon

Hej fina vänner!

Tänkte mest kika in och önska er en underbar kväll. Jag har varit så himla slö idag med huvudvärk och extrem trötthet så dagen fick spenderas hemma. Har dock haft rätt fullt upp ändå med smått och gott och varken hunnit svara på mail eller i telefon, haha.. Blev iallafall ingen vattengympa då jag valde att lyssna på kroppen men förhoppningsvis kanske jag kan ta igen mitt pass på torsdag istället. Om en liten stund är F hemma och det är dags att sova. Har saknat honom hela dagen! <3

Stor kram till er allihop! Och tack för att ni kikar in här dagligen. 

Har ätit gooda popcorn idag iallafall. Mums! Det har jag haft cravings på nästan hela graviditeten fast jag inte tyckte om det innan jag blev gravid. Sen har jag också en förkärlek till iskalla morötter och citrusfrukter just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats