gabriellajoss

Gabriella Joss

Tisdag

Hej fina ni!

Idag är jag rätt trött och hängig. Dom som säger att man blir extra trött mot slutet av sin graviditet ljuger verkligen inte! Känns som om jag skulle kunna sova föralltid och lite till. 

Imorse var F hos Blå Stjärnan med vovvarna och vaccinerade dom. Så skönt att ha det gjort! Sen hämtade han ut paket, tränade och gjorde smoothie och frukost. Allt detta medan jag fortfarande låg och sov, haha. Nu är han på jobbet och jag ska strax börja göra någon nytta här hemma. Har några tvättmaskiner som ska köras och även lite annat smått att fixa. Ikväll är det dags för vattengympa hos magplasket igen och jag hoppas verkligen att jag ska orka ta mig iväg! Hade varit så skönt. Ska fota innehållet som jag fick i mitt paket från eleven.se också så att ni får se. Jag hade ju sådan tur som handlade över en viss summa och fick med en goodiebag med lite extragrejer. Så kul! 

Vi hörs lite senare idag, stor kram på er! <3

Magen och jag igår. I en topp från H&M som är i storlek S och inte till för preggon egentligen. Men den passade som tur var över magen. 

Dagens gooda smoothie =)

Och gårdagens goda lunch! Köpte en takeaway-hälsotallrik på PITA med massooor av grönsaker, falafel, guacamole, fetaost osvosvosv. Så gott!

 

Vill förresten också tipsa om dessa! Vi försöker ju utesluta komjölk i den mån det går för både kornas och vår skull här hemma och det enda vi har i hemmet av mejeri är lite ost, smör och choklad (ibland). Kommer skriva ett längre inlägg om allt detta lite längre fram men tipsar så länge om dessa som sagt =) Finns att köpa i fyrpack och min favoritsmak är banan/jordgubbe. Dessa på bilden smakar persika/päron. Supergoda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats