gabriellajoss

Gabriella Joss

Gravid i vecka 18

Hittade dessa bilder på datorn och här var jag gravid i vecka 18. Jag ansåg redan här att magen var superstor (vilket den faktiskt var om man jämför med hur jag såg ut innan jag blev preggo) men det var nog mest svullnad. Min “riktiga” mage kom i vecka 25/26 någon gång och det var då man började se att det faktiskt var just en gravidmage. Dock så hade jag säkert lätt kunnat gömma min mage fram till vecka 33 om jag hade önskat. Det är nu mot slutet den har blivit så himla stor! Har knappt hängt med i denna resa och nu är den snart över. Något jag är glad över är att vi har dokumenterat allt så bra, från början till slut. Massor med bilder, videoklipp – ja allt möjligt egentligen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats