Till minis rum | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Till minis rum

Tycker ni att det är kul när jag visar vad vi handlar till barnrummet? Säg till om det INTE är det så slutar jag med det, haha.. Någon annan där ute som också pysslar med projekt barnrum? =) Här nedan ser ni iallafall det senaste vi har beställt utöver allt annat vi redan köpt. Har också klickat hem en “personlig födelsetavla”. Dom är ju så fina så en sådan känns självklar i hans rum. Köpte även en ram till den.

Skärmavbild 2015-12-27 kl. 00.37.49

Förvaringskorgarna ska stå på en av hyllorna jag har beställt och det var ju kanon att dom var på REA! Mattan kommer också bli perfekt i rummet. Allt är från H&M. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jamilia

  För min del får du gärna fortsätta med det. Tycker det är jättekul och mysigt att du visar vad du köper till babyrummet. 🙂
  Och du har såååå bra smak på inredning! 🙂
  Kram finaste du <3

 2. Eva ( familjenoinredning/ instagram)

  Älskar allt med inredning och tycker väldigt mkt om dessa inlägg, så de skadar inte med många sådana, jah läser allt med stort intresse 🙂 Vi har liknande smak så då känns de bara ännu roligare o kanske man får ngt tips Och ja vi inreder just nu två barnrum men ekonomin tillåter mig inte beställa inredning för tjugofem tusen som jag helst hade velat göra provade fylla varukorgen (på jollyroom) med allt jag ville ha bara för att se vart det slutade, hoff Å just ja, det var endast till ett av rummen jag valde grejer till Hade velat bli färdig direkt men de verkar bli ett utdraget projekt

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men vad kul! 🙂 Haha, ja inredning kan man ju verkligen inte få nog av 😉 Finns så mycket man vill ha! KRAM

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Fina du, tack <3 Jo, det kommer MASSOR med inredning i samband med flytten i februari! 🙂 Håll utkik, kramar <3

 3. sofia

  Det e bra man får själv lite ideer 🙂 vår flicka har nu sovit i sitt eget rum ca. en vecka. Det är målat o de mesta är på plats, men nu skall vi bara fundera var vi vill ha lite hyllor o tavlor på väggarna 🙂

 4. Gabriella

  Håller på att fixa i ordning rummet som våran lilla tjej ska få. Tycker det är sååå svårt att bestämma vad man ska ha och inte i rummet! Är ju så mycket man vill få plats med utan att det ska kännas rörigt liksom 🙂

 5. Sandra

  Är hur kul som helst att läsa om projekt barnrum! Vi har precis byggt ett hus utanför Umeå som är klart snart, håller även jag på att klicka hem grejer till barnrummet, är helt klart det roligaste rummet att planera och inreda! och tycker det är kul när du visar vad ni handlar !! Kram ☺️

 6. Lollo

  Så gulligt att du frågar oss , jag tycker du har väldigt bra smak så fortsätt gärna !
  Kram och gott nytt år på er

 7. Malin

  Det har i och för sig inget med inlägget att göra men var det du eller F som hette Joss innan ni gifte er? 🙂 och vad hette den andra av er i efternamn 😀

 8. sara

  Hej Gabriella!

  Minns att du för en tid sedan bloggade om en Bosch dammsugare, tänkte fråga om du fortfarande är nöjd och skulle rekommendera den till andra?
  Har tittat lite på den och tänkte använda den som ett komplement till den vanliga stora som man inte orkar dra fram hela tiden haha.

  Ha en fin kväll!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej fina du! Den är helt okej! Vi är dock inne på vår andra då den första vi hade av den modellen gick sönder. Men den är helt OK och man får det man betalar för! Funkar kanon om man bor på en liten yta och bara vill hålla rent snabbt och enkelt 🙂 Har inget ont att säga om den då den är snygg och fyller sin funktion! 🙂 Kram och detsamma

 9. Johanna

  Jag tycker jättemycket om att se detta då vi ska börja med projekt barnrum under våren. Ett gammalt kök ska rivas ut och göras om till barnrum 🙂 kram till dig!

Annons
stats