gabriellajoss

Gabriella Joss

Parfymer

12358033_10208145783903670_709604774_n

Jag tycker att parfymer kan vara en himla snygg inredningsdetalj och därför har jag ställt fram alla mina på ett fat. Hur förvarar ni era parfymer?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Älskar också parfymer Bevarar mina i kylskåpet då det sägs att doften skall hålla längre Haha. Funkat bra än så länge

 2. Madeleine

  Jag förvarar mina i en byrålåda Har sådan fobi för när det står saker framme och dammar haha…. MEN det är ju väldigt fint!

 3. Felicia

  Jag har en parfym från The Body Shop som står på mitt sminkbord och tre body mist från VS på en hylla i min walking closet. Kika gärna in på min blogg, 12 år och bloggar om vardagen, även lite skönhet 😉

 4. Lisa

  Har typ tre stycken fast en är slut tyvärr önskar jag hade sån ordning på dom men nja tyvärr dom ligger i nån låda blir lätt så när man stressar runt och fixar sig att dom inte hamnar på samma ställe

stats