gabriellajoss

Gabriella Joss

Grönsakssoppa

12894478_10209023582448085_115457430_o

Jag älskar verkligen soppa och vi äter en hel del här hemma. Igår gjorde vi en jättegod med broccoli, morot och potatis. Kokade bara allt ihop med lite grönsaksbuljong och vitpeppar och det blev tokgott. Älskar att soppa är mat som oftast gör sig själv på spisen medan man kan göra andra saker.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Åh vad gott! Plötsligt blev jag väldigt sugen på linssoppa… haha! Har du något recept på det?
  Sedan måste jag bara berätta, jag har kommenterat här några gånger om att jag och min kille förhoppningsvis ska göra ett IVF-försök i sommar, men tidigare har det känts så långt bort. MEN! Idag fick vi vår remiss och tiden vi fick är bara om två veckor! Ahhh, det känns så himla roligt! Ville bara kunna säga det till någon och eftersom vi inte berättat för vänner än fick det bli till dig, haha 🙂 <3

  Nouw.com/enlitendosivf

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Googla “gabriella joss linssoppa” så finns det nog 🙂 eller kika under kategorin “MAT” här på bloggen 🙂 <3 Men ååååh spännande!!! 😀 STORT lycka till!!! Håller alla tummar för er <3 kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Det enda som är i är det som står. Så koka upp alla grönsaker, i med buljong och låt puttra tills allt blir mjukt 🙂 KRAM

 2. Rebecca

  Hej! Har du gjort eller kan du göra en recension av hudvårdsprodukterna från Dermalogica du köpte? Jag funderar på att köpa dom själv så det vore roligt att höra vad du tycker 🙂
  Kram<3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Har inte gjort det men kan säga att dom är UNDERBARA 🙂 Aldrig testat något bättre på min hy iallafall 🙂 KRAM fina du <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Att jobba som bloggare är som att ha ett vanligt jobb så givetvis betalar vi lika mycket skatt som alla andra 🙂 Jag får dock betala restskatt detta år då jag fått min lön från flera olika ställen under förra året. Tråkigt men bara att betala och se glad ut! Finns inte så mycket annat att göra, hehe 🙂 Nästa år lär jag dock få tillbaka på skatten då jag detta år bara har en och samma arbetsgivare som har stenkoll på skatten 🙂 KRAM!

 3. Nina

  Hej! Jag provade att göra Fjordors bananpannkakor nyligen, men det var svårare än jag trodde. Smeten blev lös/rinnig (pga mjölken kanske) och de var svåra att vända. Hur brukar era bli? Hur länge ska de stekas på varje sida? Tacksam för svar 🙂 Nina

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej! 🙂 jaa, smeten blir otroligt rinnig! Det tar ett tag innan man “lär sig” att få till pannkakorna tycker jag! 🙂 Oj, vet inte exakt hur länge vi steker på varje sida men kanske någon minut. Man får steka på låg värme och ha mycket tålamod. Stor kram 🙂

   1. Nina

    Haha, oj… Jag hade medelhög värme (som jag brukar ha på vanliga pannkakor) så kanske därför de blev aningen brända 😀 Ska prova lägre värme nästa gång 🙂 Tack. Kram!

 4. Stina

  Hej! Har du någon snapchat man kan följa dig på? Hade varit jättekul ☺️ Ha en härlig dag! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej, jag har faktiskt inte det men funderar på att skaffa! 🙂 KRAM och detsamma fina du <33

stats