gabriellajoss

Gabriella Joss

Bästa livet <3

Ja, så känner jag verkligen. ÄLSKAR mitt liv och allt vad det innefattar precis just nu. Att få vakna varje morgon med mina killar slår verkligen allt på jorden. Är så tacksam över allt jag har och all kärlek jag får uppleva varje dag. Idag ska vi bara mysa hemma. Jag tänkte passa på att ta en riktigt lång dusch och sen tänkte jag även fortsätta att filma vlogen. Tänkte klippa ihop lite snuttar från i söndags, igår och idag och sammanställa till imorgon. Vad tror ni om det!? Tänker att videon kanske iallafall blir lite mer händelserik i sin helhet på det viset, haha. Vi gör ju inte sådär supermycket om dagarna och är mest hemma och leker/myser med Jason.

Det bästa med gårdagen:

– Vi tvättade upp ALL tvätt och vek in i garderober och byråer så äntligen är det rent hemma. Vi har haft ett helt berg inne i badrummet med smutsiga kläder, lakan, handdukar osv. Känns som att det samlas högar på bara ett par dagar med en liten i hemmet.

– Vi åt tacos! Så otroligt gott! Och det är ju så enkelt också. Skulle kunna äta det varje dag utan problem.

– Hämtade ut ett paket med en sådan fin vårkappa + ett par våriga tröjor jag köpt hem i pastelliga färger. Ska visa er allt eftersom så håll utkik.

– Fick ett “välkommen-hit”-brev av ICA där dom bjöd på kaffe och bulle och välkomnade oss till Umeå och området vi bor i. Vi dricker inte kaffe och är inga större fan av kanelbullar heller men tanken är fin tycker jag. Självklart vill dom ha kunder och jag tycker att det är ett ödmjukt vis att “ragga” kunder på. Blev jätteglad av någon anledning, haha.

– Mötte upp en fin vän och tog en snabb promenad. Uppfriskande och skönt att prata av sig trots att det bara var en kort stund.

– Köpte hem nya snittblommor och denna gång blev det två buketter med tulpaner. Ett par vita och ett par färgglada.

– Klickade hem lite färgglada detaljer till Jasons rum. Ska visa er allt när det har landat här hemma! Blev lite smått och gott och blev inte alls dyrt. Massor med små färgklickar till hela rummet för runt 600:-. Känner att det är dags att få in lite färg i hans annars väldigt grå rum då han visar stort intresse för olika färger och former nu.

12920907_10209038625264146_1540939918_n

Såhär ser rummet ut just nu! Babysitter och säng från STOKKE, matta och förvaringskorgar från H&M, lampa (Miffy) från Jollyroom och lampan i taket från Ellos. Grå hyllor från SEBRA och vit hylla från MIO. Liten väska från Livly och “marmor”ljus från H&M Home. Vas från KLONG, pompoms från tinyroom.se, väggdekoration från stickstay.se, klossar och mugg + bestick från Design Letters, kruka från ICA MAXI och gardiner från Åhléns. 

– Mysmorgon med min kärlek. Alltså mitt hjärta svämmar över av kärleken till min son. Jag har aldrig känt något liknande och vet knappt var jag ska lägga alla känslor. Tänk att Jason är vårt barn!? Mitt och Fs! Herregud! Jag älskar älskar älskar älskar honom och kan fortfarande bli tårögd bara av att kolla på honom. Sedan jag blev mamma kommer i princip inget åt mig längre. Jag är så lycklig och tacksam och lever i ett konstant lyckorus och kärlekskänslor till mitt barn. Är tacksam över att livet gav mig det vackraste man kan få.

12935358_10209038625184144_1161371093_n

Igår när jag bloggade i vanlig ordning på morgonen så låg han och sov nära, nära. Han höll dessutom om min  arm med sin hand och trots att det var i princip omöjligt att få något gjort så bara NJÖT jag av ögonblicket. Min skatt, mitt liv, mitt allt. <3

– F kom med frukt på sängen. Så himla gott och en fräsch start på dagen. Får verkligen aldrig nog av just.. FRUKT!

12895250_10209038624864136_1732614862_n

Jordgubbar, kiwi, banan och mandarin. Och det vita vet jag faktiskt inte vad det är men det var gott och smakade lite vanilj-aktigt men inte för sött. 

– Att få se Zelda och Jason busa och mysa. Dom har verkligen fått en speciell kontakt och relation. Dexter är rätt o-brydd om Jason och lägger inte så mycket tid på honom medan Zelda är tvärtom och är på den lilla hela tiden. Slickar, pussar, myser, leker, gosar. Hon älskar honom verkligen och beter sig som en liten extramamma.

12921046_10209038624944138_1265794635_n

Är så glad att dessa två har funnit varandra! Hur fina är dom inte ihop!? <3

Önskar DIG en underbar dag och tack snälla för att du kikar in här om dagarna. STOR kram <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Vad fint du skriver! Du är verkligen inspirerande med all din glädje och ödmjukhet! Blev så glad när jag läste detta inlägg och kunde inte låta bli att kommentera;) allt gott!

 2. Kari

  När jag är inne på din blogg får jag verkligen en längtanskänsla tills jag är mamma själv. Jag känner mig inte redo för att skaffa barn än (beror inte på något specifikt utan mera bara en känsla) men eftersom att jag vet att jag är tillsammans med mannen i mitt liv kan jag ibland verkligen längta tills vi båda är där och det är en sådan fin känsla! Tycker verkligen att din blogg utsrålar en värme och vänlighet samt en positiv syn på livet och det är en fröjd att läsa dina inlägg! (Kom förresten på att jag aldrig kommenterat ett blogginlägg förut, haha) Önskar dig en fin dag!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så glad jag blir 😀 <3 Åååh, förstår att ni längtar. Lova att berätta när ni plussar! 😉 Vill verkligen tacka dig för så fantastiska ord. Värmer i hela hjärtat. STORT tack och stora varma kramar tillbaka från hela familjen <3 🙂 Detsamma!

 3. Charlie

  SÅ otroligt glad man blev av detta inlägg! Så mkt glädje du sprider, det är fantastiskt!
  Ditt liv verkar underbart, rena drömmen!
  Ha en fin vecka!

 4. Leonora

  Hej Gabriella!
  Har du läst kissies blogg? Det spekuleras massor där i kommentarsfältet till inlägget “hemmagjort ingefära shot” att du ska ha skrivit massa elaka kommentarer och att din IP-adress är blockad.
  Jag tycker inte att det är okej att baktala någon sådär, så ville bara skriva så du vet och har chansen att försvara dig själv. Stor kram <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej fina du! Oj, det har jag missat.. Så tråkigt att folk beter sig så.. Jag brukar kommentera hennes blogg (då jag är en trogen läsare sedan många år tillbaka) men har aldrig skrivit något elakt till henne eller någon annan. Är starkt emot näthat av alla dess former. Håller med dig att det aldrig är okej att baktala någon på det viset men tyvärr så är det något man får räkna med i bloggvärlden 🙁 kram vackra du <3

 5. Julia

  Jag har följt både din blogg och insta under en längre tid men kommenterat väldigt sällan (läs aldrig) din inlägg av någon anledning. Hur som helst så kunde jag inte låta bli nu. Tycker du verkar vara en fantastiskt mamma och flickvän. Får alltid positiv energi av att läsa om ditt liv. Du verkar vara otroligt mogen och klok. Ditt liv verkar fantastiskt och du gör helt rätt i att vara lycklig. Har under långt tid själv längtat till den dagen jag blir mamma och din blogg får mig bara att längtat ännu mer och bli ännu mer inspirerad. Då jag följer dig “i det tysta” ville jag bara slänga in en kommentar och uppmana dig till att fortsätta med dina positiva och glädjande inlägg, det är uppskattad läsning/ Julia 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   MEN TACK!!! Alltså du anar inte hur glad jag blir 🙂 Betyder så otroligt mycket för mig att du känner så 🙂 TACK <3 Stora kramar till dig och tack för att du gjorde min dag med dina fina ord 🙂 <3

 6. Julia

  Hurdana råd har ni fått från rådgivningen angående vegetarisk kost för barn? Jag äter själv inte kött men min BM här i Finland sa att jag borde börja ge kött åt min son fr o m 5 månaders ålder (vilket är om några dagar). Under ettåriga barn får nämligen inte äta sojaprodukter, baljväxter eller tex kvarq. Så nu känner jag mig tyvärr tvungen att ge honom lite kött så han ska få tillräckligt med proteiner, typ två gånger i veckan. Men om ni har några bättre tips i Sverige så tar jag gärna emot dem 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej fina du! Åh, jag vet inte vad dom ger för råd här. Vi har inte bett om någon hjälp när det kommer till vår sons kost och är rätt säkra i vad vi ska ge honom och inte. 🙂 <3 För oss är det en självklarhet att han ska växa upp med vegetarisk mat då det är det som är det "rätta" och naturliga för oss precis som köttätande är i en familj som valt att äta kött 🙂 <3 jag tycker att du ska stå på dig om du vill att ditt barn ska växa upp som vegetarian. Man behöver INTE kött för att överleva eller få i sig alla näringsämnen. Det är en myt som (tyvärr!!) lever kvar för väldigt många tråkigt nog 🙁 KRAM <3

 7. Kajsa Dahl

  Så underbart, alltihopa! <3 Hur går det med orkidén i Jasons rum? Minns att du skrev om den i nåt inlägg och att du inte visste riktigt hur man ska underhålla dem (?) Är själv likadan, hade en orkidé men den stod sig inte så länge, så surt! Om du kommit på nåt bra knep så får du jättegärna dela med dig. 😉

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   JAA 😀 <3 Alltså hör och häpna – DEN LEVER!! Galet va!? 🙂 Jag har inte gjort något alls mer än att ställa ner den i vatten och låta den stå där tills det "bubblat klart" 🙂 En gång i veckan! Får se om det hjälper eller om den dör snart ändå 😉 KRAM

stats