gabriellajoss

Gabriella Joss

Mitt liv för ungefär ett år sedan…

11304193-10206741172949274-633284801-n

Köpte kläder som magen kunde växa i. Denna kjol var en stor favorit under sommarmånaderna som jag var preggo. 

11119953-10206673799944991-1883553978-n

Magen var fortfarande rätt liten. Man såg den mest när jag låg på rygg. Var en sådan tydlig och hård kula då. 

11121495-10153235660886419-1369125115-n-2

Myste hemma med min fina och SÅÅÅ saknade vän Emelie. Tänk att det hela började med att jag fixade håret hos henne en gång och helt plötsligt så var hon en av mina bästa och närmsta vänner. Livet är fantastiskt!

11136919-10206307329103449-375578277-n

Här hade jag precis duschat och tagit på mig min första “mammatröja” som jag köpte på H&Ms mamma-avdelning, haha. Kommer ihåg vilket stort ögonblick det var för mig. 

När jag ser tillbaka på bilder och blogginlägg från den tiden så slår det mig att livet verkligen kretsar runt graviditeten när man är just.. GRAVID! Man är liksom helt besatt av sin mage, att handla barnkläder, att läsa på om föräldraskapet, fixa och dona hemma.. För mig var det iallafall så. Jag var inne i min lilla bubbla där allt kretsade runt bebisen och bebisens ankomst. Om jag skulle ge mig själv ett tips under graviditeten såhär i efterhand så är det: NJUT MER! Jag var mest inställd på att få ut den lille och lära känna honom. Räknade ner dagarna och tog inte vara på tiden så som jag borde ha gjort. Självklart är det svårt och man är ju så nyfiken! Man vill veta vem det är som ligger i magen, hur denne kommer se ut och vara. Trots alla krämpor och problem jag hade som preggo så var det verkligen en magisk tid. Och det är sant som alla säger! “Man glömmer det jobbiga” stämmer verkligen bra för min egna del. Kommer bara ihåg allt det mysiga med att vara gravid såhär i efterhand.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Håller helt med om att man saknar att vara gravid trots att det då va så jobbigt med foglossning och även massa jobbiga sammandragningar så man va beordrad sängläge. Va så trött på det men nu när jag ser tillbaka på bilder så saknar jag det så. Så nästa graviditet ska jag verkligen njuta! (Ska försöka bli gravida nu)
  Tack för en så fin blogg ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur! Förstår dig verkligen <3 Ååååh, så spännande 🙂 STORT lycka till <3 KRAM och tack för fina ord!

 2. Josefine

  Hej! Vart är den underbara kjolen ifrån?
  Är gravid ( vecka 9 men ser ut som vecka 30 haha såå svullen). Skulle vara perfekt med en sån kjol att växa i 😀
  Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Den är från BIKBOK!! 🙂 <3 haha åh, förstår! Svullnaden lägger sig 😉 Var samma sak för mig. STORT grattis fina du och kram <3<3

 3. Emma Bylander

  Ja så är det verkligen! Man känner sig nästan lite för egocentrisk Jag tycker att jag njutit mer mina två senaste graviditeter. Det är lättare att leva mer i nuet när man redan har barn Hoppas ni får snart får glädjen att uppleva fler graviditeter och bebisar!♡

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh, förstår det! 🙂 <3 visst är det så 😉 Åååh underbart, längtar massor, kram <3

 4. Josefin Ogarp

  Jag ångrar att jag inte njöt mer jag också. Hade havandeskapsförgiftning och sjukt högt blodtryck. Blev tvingad av läkarna att bara vila sista 2 månaderna för att inte förlossningen skulle börja :/
  Men jäklar vad värt!!! <3

 5. Emelie

  Jag är gravid med nummer två och vår dotter är 10 månader och jag kan säga att denna andra graviditet går snabbt man är inte alls inne i det som med första för man har ju en liten hemma som tar upp all tid. Sen har man ju alla bebisgrejer så det enda som behöver köpas är Syskonvagn och spjälsäng. Så på ett sätt kan man njuta av enbart en växande mage och vill att det inte ska gå så fort. Så det är verkligen skillnad på första och andra. Första längtade man ju massa efter visst längtar man nu med men på ett annat sätt. Svårt att förklara! Måste fråga har du tips på sköna sommarklänningar man kan ha som gravid? Jag kommer vara i princip höggravid i sommar och tänker då att klänning måste vara det bekvämaste!? Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh, förstår det! 🙂 Har hört det av många, att den andra graviditeten går SÅ fort <3 tycker att ASOS har många fina klänningar och när sommaren närmar sig brukar H&M ha många fina som täcker magen. Jag köpte även många klänningar på BIKBOK då dom var långa, enkla, rymde magen och inte allt för dyra!! 🙂 Älskade att ha klänning över magen, så skönt är det! Speciellt i sommarvärmen <3 kramar <3

 6. Elin

  Åh känner SÅ väl igen det där med att man typ “stressar” genom grabidmånaderns, räknar ner dagar och köper på sig massor av saker. Jag var precis likadan, jag längtar redan till nästa graviditet och jag tror jag kommer uppskatta den MYCKET mer och jag tänker verkligen njuta fullt ut!:) <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur!! 🙂 <3 Jag känner samma sak! Ångrar så mycket att jag inte bara njöt utan räknade ner och stressade, haha.. KRAM fina du <3

 7. Therese

  Jag gillade inte att vara gravid trots att jag hade en lätt graviditet. Såå mycket bättre när han kom ut 😉

  Var köpte du solbrillorna till Jason? 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår dig 😉 Gillade inte heller att vara gravid men det är en väldigt speciell tid som man inte kan jämföra med något annat tycker jag 🙂 Dom är från H&M 🙂 Visst var dom snygga!? 🙂 KRAM

stats