gabriellajoss

Gabriella Joss

Frukoststund

Min lillasyster sov över här igår då hon har påsklov. Älskar att ha henne här och hon och Jason är så himla fina ihop! Jason fick för sig att vakna redan klockan sex så jag passade på att smyga upp och äta frukost med henne medan F fick sova kvar. Vi åt mackor, drack juice och busade med Jason. På bara en halvtimme blev han trött igen och vi gick och la oss igen för att sova några timmar till.

12903889_10209052468610221_571556526_o

Gårdagens mack-frukost =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  Hej Gabriella !
  först vill jag säga att du är så jäkla (förlåt) vacker och jag älskar din blogg.
  Jag är 22 år och är gift med min fina man- vi har försökt att bli gravida nu i 6 månader, vi har använt oss av ägglossnings test och fortfarande ingenting, nu den här månaden är min man helt enkelt trött på försöka så vi har haft sex bara 4 gånger den här månaden!!! dvs. några dagar innan ägglossning osv.
  Har du några tips på vad vi kan göra och vad jag ska ta för vitaminer, hur mycket sex man ska ha och hur ofta- jag har sökt gyn och det är inget fel på oss! jag är 22 år och det ska ju inte ta så långt tid?
  hoppas hoppas du kan hjälpa mig !

  hälsningar

  anonym tjej

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men gulle tack!!! <3 Blir så glad <3 Åh, förstår 🙁 Tänk på att sex månader inte är så länge.. Vet att det känns som en evighet men det ÄR inte det. Lovar!! Men förstår exakt hur ni känner då vi varit där också 🙁 Mitt bästa tips är att släppa det helt och ha sex för att det är kul! Vet att det känns omöjligt men när man minst anar det så händer det. Så var det iallafall för oss. Vi gjorde inget alls (inga ägglossningstest eller liknande) utan blev gravida bara sådär efter ett och ett halv år. Ibland tar det lite längre tid och man kan inte göra så mycket.. 🙁 <3 Ber om ursäkt om jag inte kan hjälpa dig mer än så. Försök att släppa allt med barn och bara ha sex med din man för att du älskar honom och det är kul! Pressa inte sexet till att bli "barnverkstad". Då blir man bara arg och ledsen och frustrerad. STOR STOR kram och lycka till <3 håller tummarna för er <3

 2. Madelene

  God Morgon! Brukar ha som en morgon rutin att läsa din blogg när min lille plutt äter, så mysigt! Får alltid inspiration!Men jag är lite nyfiken på hur ni gjorde med Jason vaccin? Jag vet att du nämde innan att du inte var säker på om du ville vaccinera honom. Mer en nyfiken fråga för att jag själv inte kan så mycket om själva ämnet. Ha en trevlig dag! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men tack själv!! 🙂 <3 jag kan ju bara prata utifrån mitt egna perspektiv så finns ju verkligen inga rätt eller fel. Allt är upp till var och en när det kommer till ens egna barn 🙂 <3 Men det är så skönt att kunna få tips och råd av andra mammor och pappor. STOR kram till vackra dig!! Och tack för så himla fina ord 🙂 <3 ha en jättebra dag!

stats