gabriellajoss

Gabriella Joss

Lite bilder från igår

13101279_10209296238864325_1147877767_n

Flera promenader gick vi som sagt =) Alltså guuuuud vad mina husdrömmar vill bli till verklighet NUU! Speciellt när jag kikar ut över mot andra sidan älven till mitt dröm-område här i Umeå. Där vill jag bo. Har satt upp ett mål och det är att vi ska bo i drömhuset innan jag har fyllt 23. 

13077164_10209296238904326_1091655469_n

Hann med en liten pussbild också. Var längesedan jag bjöd på en sådan nu, hehe. 

13115743_10209296239464340_329864071_n

Råkade öppna front camen.. Man är ju sådär lagom charmig i den. Jag upplever att jag blir typ såhär på alla mina selfies och därför låter jag bli att ta några. Tycker ni att ni själva blir bra på bild eller är ni kamera-skygga som jag? Många brukar reagera på att jag jobbar med det jag gör (bloggar) men hatar att vara med på kort. Men ja.. Sådan är jag, haha. Man kan nog säga att min blogg mer går ut på vardagsglimtar än bilder på mig själv. 

13090555_10209296239184333_166345301_n

Jason tyckte att pappa var jätterolig när han hade hans gosedjur på huvudet. Det där gosedjuret är sååå mjukt förresten. Köpte det när han låg i magen. Kommer från Teddykompaniet. 

13090340_10209296242024404_1825401606_n

F spelade sååå mycket online när vi träffades och idag är det faktiskt fortfarande ett intresse. Dock så hinner han väl bara med någon timme i veckan trots att han är pappaledig och går hemma. Alltid fullt upp med en bebis 😉 Men han föredrar ju trots allt att laga mat, leka med mini, träna på gymmet och vara ute och springa. Tur det! Hade blivit galen om jag hade haft en “äkta” datanörd här hemma. 

13090000_10209296239944352_1890388598_n

På kvällen gjorde vi snabbtacos. Skar alla grönsaker ner i samma skål, stekte quornfärs och drog fram lite salsa, crème fraich och riven ost. Så gott och så snabbt. Åts framför lyxfällan =) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Åhhh Runescape ! Faktiskt genom det spelet som jag o T hittade varandra ! Vi har varit tillsammans i lite över 2 år nu, är förlovade o ska flytta ihop i sommar 😀 Vi har haft perioder vi spelat SÅ mkt.. Tror det är något som iaf jag växer ifrån, det är ju mest ett tidsfördiv för mig (när mina händer är för dåliga för att handarbeta) så jag har alltid sagt att när vi väl bor ihop så kommer jag sluta spela.. T är lite av en gamer dock o spelar gärna på PS, men inte lika länge som när han var tonåring då haha ! 😛

  Angående selfies så är dom för mig ett mått på hur jag mår – om jag mår bra så känner jag mig bra över mig själv o tar mkt bilder o så, om jag mår sämre så fotar jag inte alls.. Tycker det är kul att dokumentera hur man ser ut o kunna jämföra genom åren sen 🙂 O sen med ett distansförhållande också så blir det väl att man tar mer bilder på sig själv kanske ! 🙂 Förlåt det blev långt nu.. Kram !

 2. stephanie

  Jag lyssnade på NRJ imorse på vägen till jobb.. där gav dom lite fakta om mat “produkter” om man kan kalla det så, som man trodde var vegetariska men visar sig inte vara de!:o
  Bland annat va tacobröd med där, lyssna gärna på morgonens program så du får korrekt info istället för min röriga kommentar. Satt och mådde illa imorse för det va så sjukt… :p

 3. Josefin

  Åå vad roligt att du skriver “innan du är 23.” Jag är 24 och vi håller på att bygga vårt drömboende vid havet strax utanför Göteborg.
  Folk tycker att vi är unga som bygger, och jag kommer nog precis hinna fylla 25 innan vi flyttar in. 🙂 dvs två år äldre än ditt mål. (men vi har inga barn än så vi är lite långsamma på den punkten) 🙂

  Ser ut att vara riktigt fint läge där vid älven! Jag hoppas att ni bestämmer er för att bygga nytt när det är dags. Hade varit så sjukt roligt att följa. 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så glad jag blir!! 🙂 Och såååå underbart för er! Avis jag blir! Vi vill spara ihop 15% i handpenning (eller gärna ännu mer) först och vi är inte riktigt där ännu! Villorna vi vill ha ligger på runt 5,5 miljoner nämligen 😛 Men inom dom närmsta två åren så har vi räknat ut att vi ska vara där. Är sååå sugen på att bygga faktiskt så lutar lite mot det! Problemet är bara att det inte finns tomt att köpa just dit vi vill flytta utan bara massa färdiga hus. Men man vet ju inte hur det ser ut inom det närmsta 😉 KRAM fina du och stort lycka till med huset <3

   1. Josefin

    Vad synd. Men det finns många äldre hus som har en känsla man inte kan få med nya hus. Så det behöver inte vara dåligt. 🙂 Ska bli spännande att följa ert sökande efter drömhuset. Lycka till! <3

 4. Carolin Johansson.

  Hej! Är de skillnad på quornfärs och veggofärs :)? Köpte veggofärs från (kan ej stava namnet haha), ni brukar köpa de har jag sett anamas el hur de stavas . Gjorde köttfärssås va gott men sambon gilla de inte hihi . Kram

   1. Maria

    Tja och quorn innehåller ju äggvita till skillnad från Anamma som är helt vegetabilisk, om man är noga med det! 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Oj, ingen aning faktiskt! Han spelar lite olika då han som sagt inte är en sådan som spelar aktivt.. Så han testar lite olika 🙂 KRAM <3

stats