gabriellajoss

Gabriella Joss

Gårdagens

13101191_10209302462459911_579147103_n13090383_10209303247399534_853508229_n13084309_10209302463059926_1574181843_n

Mamma: Topp från NLY TREND och brallor från Dr. Denim, skor från Johnny Bulls och armband från Snö of Sweden =)

Bebis: Tröja och sockar från H&M, mössa från Livly, tights från Lindex =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nicole Toledo

  Hej! Älskar din blogg och känner sån motivation och inspiration av att läsa hur du lever ditt liv med din underbara familj! =D Jag är en nybliven mamma, vår son är 2 veckor idag och villa fråga dig om du har några tips om hur man “klarar av” de här första veckorna/månaderna hemma. Syftar då på sömnbristen, hemmadagarna (då jag annars är väldigt aktiv), förberedelser inför promenader utomhus och hur man kan hantera den här överväldiga känslan av att ha asvar för en sån liten underbar människa? Hur man hanterar moderskapet =)

  Tack på förhand!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså tack fina du!! 🙂 <3 Förstår! Jag har aldrig upplevt sömnbristen då Jason sovit hela nätterna från dag ett. Vi samsover och det har fungerat bäst för oss. Då har han fri tillgång till bröstet om han behöver! Och då kan jag sova under tiden som han äter eller snuttar 😉 Nu när han blivit äldre så sover han hela nätterna utan att vakna för mat så just med sömnen har vi haft det väldigt "lyxigt" <3 När det kommer till hemmadagarna så säger jag NJUT!! Jag är precis som dig och var aaaaalltid igång förr med massor av projekt och känner själv att jag inte riktigt njöt till fullo av nyföddtiden när han ex. ville sova på mitt bröst. Nu är han igång HEEEELA tiden och jag önskar jag hade levt mer i nuet när han var mini och bara gosat i soffan. Nu vill han inte mysa utan bara busa och leka hela tiden 🙂 Så den perioden när man "inte har något att göra" går över när dom blir lite större <3 Förberedelserna inför promenaderna blir också enklare ju äldre dom blir. I början kommer jag ihåg att han blev så ledsen när jag var lite seg och han fick "vänta" medan jag också klädde på mig för att gå ut.. Förstår dina känslor till fullo!! Dom är såååå svåra att hantera. Det är ju SÅ mycket kärlek <3 Mitt största tips till dig är att NJUTA. SKit i städning, tvätt.. Ja, allt sådant där som "Måste" göras och gosa bara dagarna igenom. Snart kryper han runt och vill inte vara i famnen längre 😉 hihi.. KRAM fina du och grattis till bebis <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Skulle nog bara bli glad 🙂 jag äger ju inte namnet direkt och tycker man att ett namn är fint så ska man ju kunna ta det utan att det spelar roll att någon i ens närhet heter samma, kram

 2. Malin

  Så fina bilder på er 🙂 Undrar vart Livly mössan kommer ifrån? Har jag letat som en tok efter den gråa men kan inte hitta den!

 3. Jossan

  Åh vilka fina bilder!
  Kärleken du känner gentemot din söta son lyser verkligen igenom.
  Du är så otroligt vacker Gabriella, tack för att du delar med dig!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   MEN TACK!! Gulle du <3 du anar inte hur otroligt glad jag blir. STOR kram och tack för att du gjorde min kväll 🙂

 4. Alva

  Snälla kan du skriva ett inlägg om tiggare, o brukar du ge dom pengar ? Hade varit intressant o läsa vad du tkt om de jag själv vet inte vad som är rätt, o får dåligt samvete av att “bara gå förbi” ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh, kan kanske göra det framöver. Jag ger dom faktiskt inte pengar men F brukar göra det 🙂 Vet inte varför faktiskt.. Jag är mer för att kanske köpa lite mat och dryck eller ge något föremål istället för att ge pengar. Han är tvärtom. STOR kram <3

 5. Carina

  Hur tänker du/ni om läder på skor? Ni är vegetarianer tänker jag, men ni använder läder på skor och sånt ändå? 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi är vegetarianer och har valt bort kött men äter ost, ägg, mjölkprodukter osv. Äter även gelatin ibland. Bär inte päls men har skinnprodukter ibland.. 🙂 Vissa har päls och äter kött medan andra väljer bort animaliska produkter helt. Vi försöker leva efter det som känns okej för oss men undviker i det stora hela även skinn 🙂 ibland händer det dock att jag köper något i skinn (typ skor eller en väska) tyvärr. Tycker att det är upp till var och en. 🙂 Kramar fina du och ha en bra helg 🙂 <3

stats