gabriellajoss

Gabriella Joss

Nattligt inlägg

Har nattat mini och landat i soffan framför dåliga reality-serier. F är ute med ett par vänner och jag bara njuter av tillvaron. Ska krypa ner bredvid min son snart och bara gosa in mig. Är så himla trött! Tre saker som slog mig nu ikväll är:

– Jag är så jäkla larvig! Fortfarande mörkrädd nämligen.. Tur att jag har hundarna här bredvid mig, haha. Dom gör det dock inte alltid bättre och kan börja morra mot ytterdörren för att dom hör ljud, haha. Samma sak när vi är ute och går och det är mörkt ute. Zelda kan liksom tvärstanna, stirra in mot ex. skogen och morra/småskälla. Obehagligt? JA.

–  Tog en promenad med Jason i vagnen tidigare under kvällen och herregud vad jag älskar Umeå! Har nog aldrig känt så förr i mitt liv utan mest bara gnällt över hur litet och tråkigt det är. Ikväll var det helt lugnt och jag såg bara två joggande kvinnor under min rätt långa promenad längs älven. Underbart! Tyst, lugnt och tryggt. Jag mår så bra här. Kände verkligen att allt var på topp under promenaden. Jag är så glad att vi fick möjligheten att flytta hem igen.

– Jag har verkligen ingen karaktär när det kommer till godsaker. Vet inte hur mycket sött jag har ätit idag. Först blev det lite smält choklad och nu mot kvällen några chokladbitar. Nu pratar vi ju inte stora mängder men ändå.. Måste bättra mig. Mår så mycket bättre när jag skippar godis och sötsaker.

13140807_10209311843734437_1972332103_n 13101093_10209311843654435_1296931482_n 13090460_10209311843174423_161466385_n

Tre bilder från promenaden tidigare idag. Först satt Jason upp i vagnen och lekte med en liten bok tills tröttheten tog över. Han somnade som en stock och sov hela vägen hem =) Kram och godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alice

  Åh vad kul! Jag kommer själv från Umeå och min farmor och farfar bor på teg. Kände så väl igen mig på bilderna från älven, underbar stad.

 2. Miirox

  Så glad för din skull att du känner så om Umeå nu o att ni e så nära familjen, finns juh inget bättre!!

 3. Miirox

  Herregud jag hade dött om jag va du o vovven kollat in i skogen o så, haha! Min son e inne i en spöke-monster period o e rädd vid läggning, han e rädd för skuggan ibland o så skrämmer han livet ur mej med haha orkar inte…

 4. Sofie Svedlund

  HAHAHa helt galet vad jag känner igen mig angående att vara mörkrädd och ha vovve… haha. Asså jag är precis som dig, mörkrädd och jag skrämmer lätt upp mig själv när jag är ensam hemma. När man sedan är ute med vovven och han börjar TOKSTIRRA ut i mörkret och morra… haha asså då kissar jag nästan på mig för att jag blir så rädd. Då brukar jag typ småspringa hem mot porten hahaha. Brukar skratta gott åt mig själv efteråt men då är jag dessutom i tryggt förvar hemma, haha 😉 Men skönt att det inte bara är jag som blir nojig när vovven/vovvarna stirrar rakt ut och morrar. Men det får ju en att undra vad tusan de ser egentligen?? Haha. 🙂 Hoppas ni får en dunderbra kväll! Kraaam <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hahahha sååå läskigt ju! Nej usch!! <3 Förhoppningsvis bara någon ekorre eller så ; KRAM fina du <3 detsamma!! 🙂 <3

 5. Kajsa Dahl

  Så himla mysigt med promenad längs älven! Själv brukar jag gå runt Bölesholmarna ibland men blir oftast bara in i små kvarter här, brukar kolla på alla fina hus och drömma mig bort, haha! Känner dock att jag måste vidga mina barnvagnspromenader för att få se lite nya miljöer.. 🙂

 6. Sara

  Umeå ser väldigt fint ut, och vilket toppenläge ni bor vid 🙂
  Känner igen det där med att inte ha någon karaktär när det gäller sötsaker! Direkt när jag läste det sprang jag till köket för att hämta Toffifee, haha 🙂

stats