gabriellajoss

Gabriella Joss

Saker som jag gör varje dag

– Böjer ögonfransarna

– Petar ut kusar på Jason! Någon mamma som känner igen sig!? 😉 Han blir sååå leds på att jag ska pilla så mycket i hans näsa, haha.

– Äter frukt. ALLTID! Dag ut och dag in. Nu gör jag inte världens fruktfat varje dag men någon nektarin eller ett äpple äter jag alltid.

– Använder ansiktsvatten efter att sminket är borttvättat och innan jag avslutar med ansiktskräm. Tycker det svalkar ansiktet så skönt och uppskattar verkligen att få bort allt gammal smink innan jag ska sova.

– Något annat som jag alltid gör innan läggdags är att rycka i dörren när jag ska sova, haha. Måste dubbelkolla så att det är låst. Har fått med mig det hemifrån! Min lillebror gör likadant.

– Kollar hundarnas vattenskål minst 10 gånger om dagen. Det är så viktigt att dom alltid har färskt vatten och att skålen aldrig står tom. Speciellt nu när det är så varmt ute.

– Sitter i soffan. Vi hänger verkligen alltid i vår soffa. Den är så stor och det är en trevlig samlingsplats för familjen.

– Funderar kring vad jag ska ha på mig! Klassisk tjejgrej kan jag tänka mig.. Har en helt överfull garderob men ställer mig ändå frågan varje dag! Förstår inte hur det går ihop, hehe. Som gravid var det ännu svårare att hitt något som passade över magen. Och med alla hormoner i kroppen så väckte det mycket frustration vissa gånger 😉

11922054-10207513833825313-1964674784-n

En klassisk preggo-outfit från när Jason låg i magen =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hihi tror knappt min misse dricker ur sin vattenskål, han älskar att dricka vatten ur kranen o får varje gång jag går på toa (ej kökskranen, ger han inte nån anledning att va däruppe så han inte ska springa över spisen när jag lagar mat) o har för det mesta ett vattenglas hos mig som är till han, mkt godare att dricka ur ‘mitt’ glas än hans skål tydligen 😛 Kan dock inte ha det framme under natten för ibland så kommer den där tassen fram o det är lätt han välter xD

 2. Ida

  Snälla Gabriella, det heter “less”, inte “leds”. Behövde bara kommentera det, har läst din blogg länge och märkt att du skriver det. Superbra blogg i övrigt! ❤️

 3. Louise

  Vad använder du för ögonftansböjare? 🙂 Min är kass så behöver en ny men vet inte vilken, vem kunde ana att det fanns så många att välja mellan haha 😛 Den är en nödvändighet för mig då jag har de rakaste ögonfransarna på västkusten… xD

 4. Lisa

  Hej Gabriella! Först å främst måste jag säga att du har en så bra blogg! Jättehärlig att läsa 🙂 Måste säga att jag känner igen mig så mycket i att rycka i dörren för att bli säker på att den är låst! Min familj tror att jag är galen haha 🙂 Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Den är från H&M 🙂 vet inte om den finns på hemsidan! Ska ha den när jag är utomlands så visar bilder då 🙂 kram kram

 5. Victoria

  Det där med att pilla kråkor gör jag också på min lille varje dag! Får stoppa ett finger i munnen så han kan tugga på för att avleda och distrahera honom, det är som du säger inte så populärt det där 😅

 6. Kim

  Tycker att du verkar vara en sån himla fin och ödmjuk tjej!:)
  Har en fråga bara som dock är ganska privat Hur kan ni ha så gott ställt när båda går hemma?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jag bloggar och får inkomst därifrån och F får ut rätt bra i månaden som föräldraledig 🙂 Kram kram <3 och tack för fina ord!! 🙂

stats