gabriellajoss

Gabriella Joss

Torsdagens status

– Igår bjöd Umeå på strålande sol och värme. Vi åt glass och tog flera promenader. Storstädning av hemmet + några tvättmaskiner hann vi också med. Älskar att ha alla måsten klara! SÅ skönt.

13551150_10209796336486453_485855445_n

Glass med kolasås, chokladsås och jordgubbar.

– Helgens planer är spikade och vi har massor med kul framför oss. Ska även försöka klämma in en date med min familj. Saknar min mamma =)

– Nu på morgonen ska jag unna mig en riktigt lång dusch..

– ..Och efter det ska jag spela in ett youtubeklipp som förhoppningsvis kommer upp innan veckans slut.

– Jag fick så söta bilder skickade till mig av Tove igår. När vi var hos dom senast så fick killarna kolla på “Babblarna” en stund. Jason lutade sig mot Adrians axel och det var verkligen hur sött som helst! Där satt dom i soffan tillsammans och var helt inne i alla sånger. Våra hjärtan smälte! Det är något fantastiskt med att se sitt barn interagera med andra barn. Jag hoppas verkligen att våra söner ska få hänga ihop genom livet. Jag har inga vänner som jag har haft så länge längre men umgicks för ett par år sedan med en tjej som jag kände sedan bebistiden. Tråkigt nog växte vi ifrån varandra! Har ni några vänner som har hängt med er genom hela livet?

13576611_10209796336366450_2032075452_n

Visst är dom söta!? 

– Nu börjar nedräkningen på riktigt! Fick ett mail av fritidsresor igår att det nu bara är sju dagar kvar innan vi lyfter från Stockholm. Underbart! Längtar verkligen så himla mycket och det gör även F. Känns nästan lite overkligt att vi ska få göra vår första resa som familj ihop.

– Jag har beställt lite klädnypor och framkallat foton. Tänkte pyssla lite hemma och resultatet ska ni såklart få se senare =) Hoppas det blir som jag har föreställt mig i huvudet bara, haha.

– Kommer ständigt på mig själv med att gå och nynna på Justin Biebers låtar! Ni vet dom där som går på radio!? Dom har verkligen fastnat i mitt huvud och går inte bort oavsett hur mycket annan musik jag kompenserar med.

– Vi vill verkligen ha ett andra barn nu. Igår hade jag fantomsparkar utan dess like (läs mer om det här) precis när jag skulle gå och lägga mig. Vi pratar ofta om framtiden och livet med ett syskon. Är så avis på alla som är preggo nu! Hoppas det är vår tur snart igen.

– Idag kör vi på en lugn hemmadag. Vi har inga måsten och tänkte hänga ute om vädret tillåter. Vad ska ni hitta på?

– Vi orkade knappt laga mat igår och slängde ihop quornbitar med curry + grönsaker. Åt med tacoskal och lite ris och sås. Var jättegott och enkelt.

13565424_10209796336446452_33032886_n-1

Jättegott och enkelt!

– Semesterfeelingen är här för min del och jag känner mig tråkig och tom på inspiration. Känns som att jag skriver samma sak här på bloggen dag ut och dag in! Men jag gör å andra sidan i princip samma saker varje dag så kanske inte så konstigt, haha.. Vad vill ni läsa mer om? Berätta gärna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag skulle jättegärna läsa ett inlägg om din och Fjodors tatueringar av varandras namn. Typ bilder på dem och lite tankar om dem nu, och även hur ni tänkte när ni gjorde dem, och kanske det mest spännande- vad ni tyckt om dem de gånger ni bråkat mycket och kanske till och med funderat på att göra slut 😉 Skulle vara spännande! Kram!

 2. Nathalie

  Jag har en son som är 1,5 månad yngre än Jason! Och nu väntar vi vårt andra som är beräknad i feb. Ej planerat men så roligt och välkommet!

   1. Klara

    Alltså en lista med frågor om “första”, tex din första tatuering, första kärlek, första brutna ben osv! 🙂🙂 Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jag har några tjejkompisar som står mig väldigt nära och hon är helt klart en av dom 🙂 kram

 3. Michaela

  Hej! Jag började följa din blogg när jag väntade min lilla tjej (född ca en månad innan Jason) och tycker det är kul att läsa om allt du skriver. Jag har också en blogg och det blir lätt samma sak varje dag, speciellt med små barn. Dock verkar folk tycka det är kul att läsa (även jag) så det är bara fortsätta som du gör 🙂
  Spana gärna in min blogg om du vill. Jag väntar en till liten bebis i december så det blir ca 16 månader mellan mina små 🙂
  Ha det så bra! <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så glad jag blir!! 🙂 <3 Vad roligt att våra små är jämngamla och så underbart att ni ska få en till bebis!! Åh, så underbart!! 🙂 Blir avundsjuk <3 kram och detsamma

 4. Josefine

  Hej, har följt din blogg sedan innan ni flyttade till Göteborg, och undrar nu, vad hände med din bästis Stephanie har jag för mig att hon hette? Är hon en utan de som du växt ifrån? 🙂 kram

 5. Olivia

  Undrar hur det går med lägenhets-/hussökandet. Tänker mycket på er för tycker så synd om er som hamnade i den situationen. Allt brukar ju dock ha en mening och är alldeles säker på att det kommer sluta toppenbra för er!
  Önskar en en trevlig resa:)

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi har köpt en nybyggd lägenhet som vi ska flytta in i första september 🙂 Så får vi fortsätta leta hus i lugn och ro och bo i bostadsrätt så länge 🙂 ska blogga mer om det framöver 🙂 kram och tack <3

 6. Fia

  Åh vad sugen jag blev på glass nu! Är höggravid och blir väldigt inspirerad när jag ser matbilder 😛 Håller tummarna att det snart växer en liten till i din mage!

 7. Emelie

  Jag längtar också tills det är dags att få ett syskon. Lilltjejen är nio månader nu och mensen har varit lite oregelbunden sedan hon var tre månader 😅 Beror säkert på amningen. Hoppas i alla fall att vi snart så se plusset på stickan! Hoppas det händer snart för er också ❤️

 8. Sanna

  Vi längtar efter nr3 , jag hoppas också att det är vår tur snart … Man vill ju bara att det ska gå direkt men verkligheten är ju inte alltid så. Jag håller tummarna för er skull och hoppas att ni också snart får ett pluss !

 9. Frida

  Så underbart med en utlandssemester! <3 Blir otroligt avis 🙂 Idag ska jag och en vän ta med våra små busar till Leos lekland och ha lekdejt. Vädret här är bara regn och regn.. så deppigt! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, det ska bli riktigt härligt! 🙂 samma här, SÅ tråkigt väder. Hoppas ni får en bra dag <3 kram

 10. N

  Jag har en kompis som jag känt sen vi föddes. 20 år nu 🙂
  Våra föräldrar umgicks innan vi föddes och vi två är bästa vänner

stats