Ett litet mattips | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Ett litet mattips

Ni vill ju ha mer recept så här kommer ett väldigt enkelt! Vi gör ju mycket grytor med bönor och kikärtor och denna blev jättebra.

Ingredienser: 

En grön paprika

Ett paket körsbärstomater

iMat (havregrädde)

Salt, peppar, en grönsaksbuljong, olja och basilika (jag hade torkad)

Kikärtor och vita bönor (hade ett paket kikärtor och ett halvt paket bönor)

Gör såhär: Skär grönsakerna i små bitar och stek i olja. När dom fått yta kan du hälla över havregrädden och läggai bönorna och kikärtorna. Lägg i buljongtärningen och se till så att den “smälter” bort helt. Krydda med salt, peppar och basilika och låt puttra. Vi åt med ris men jättegott med pasta med.

16343777_10211874791366526_1130890738_n

Ser kanske inte så jättegott ut, men det var det! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S.Rafat

  Älskar din kanal och din blogg! Så mysiga att se på, kan inte du försöka bli mer aktiv med youtube?? Vet att det kanske är lite svårt och man kanske inte heller har lika mycket tid ifall man har barn och så, men ni är en utav mina favoriter på youtube och dina vloggar är ju dem bästa 😊 kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack fina du <3 jaa, det kan jag försöka! Lite svårt nu bara när F jobbar då vi vill göra familjevloggar. Men vi ska försöka, kram <3 och tack!! 😀

 2. En Vän

  ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

  För några år sen sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk (född 1981-04-05) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige och förståndshandikappade son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid – ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen.

  Sonen hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från http://www.prevent.se och dess ledning!

Annons
stats