Gabriella Joss

Annons

En godare morgon med Risenta

Inlägget är i ett samarbete med Risenta

Nu i februari känns det som att många är trötta, slöa och lite trötta på slask och kyla. Många har varit sjuka, hemma med sjuka barn.. Ja, ni vet! Man behöver lite av en nystart för att piggna till och ”komma tillbaka” lite – och hur gör man det bättre än med en god frukost!? =)

Risenta har nu släppt ett gäng SÅ goda och gula frukostprodukter. Dom lanserar kampanjen #engodaremorgon nu i februari och en vinnare har möjlighet att vinna sin drömfrukost! Man kan vara med och tävla på deras Facebooksida. Så det är ett supertips att delta där!

16521555_10211954144350301_23124090_n

Här ser ni dom nya produkterna!

Vi testade den SÅ goda granolan med kokos och kakao för några helger sedan och är helt beroende av den nu! Den är fantastiskt god! Och visste ni att det är den första ekologiska granolan utan tillsatt socker? Hur bra!? Risenta jobbar faktiskt endast med naturliga råvaror, aldrig några e-ämnen eller andra onödiga tillsatser. Det tycker jag är toppen

16507403_10211954144430303_1946317191_n

Söndagsfrukosten i vår familj är alltid så mysig och just när vi testade granolan så gjorde vi en ”smoothie-bowl”. Här ovanför ser ni ingredienserna som vi mixade ihop. En banan, lite fryst mango, frysta bär, cashewdryck, linfrön och hampafrön.

16559388_10211954144110295_107764870_n16558492_10211954144030293_2049082334_n16558512_10211954143990292_725519667_n

Den goda granolan gick hem även hos Jason! Vilken superfrukost vi fick! =)

– Inlägget är i ett samarbete med Risenta –

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Z

  Hej fina Gabriella
  Hade tänkt berätta om en händelse för vill gärna se din åsikt om detta☺️
  Det är så att jag fyller 18 år snart vilket är en jätte stor sak för mig o vill fira det o minnas dagen, har tidigare inte haft bra födelsedagar utan istället sett fram emot denna dagen
  Skulle först ha en stor fest men min mamma var lite skeptiskt till det, så jag tänkte att jag istället ska fira dagen med min allra bästa vän. Vi skulle till en konsert på kvällen, biljetterna var bokade, hade köpt kläder o bokat salong, planerat allt o lagt ner pengar på detta
  Hon har för ett tag sedan haft en kille i 1 år som jag inte haft något emot men har på senaste tiden tvekat på honom, han ljuger om allt och är falsk, han har hotat mig o kallar mig hora osv
  Han var otrogen mot henne o jag va med henne när hon gjorde slut pågrund av detta, han skyllde på mig o har sedan dess förstört förstöra mitt liv. För någon dag sedan skrev han till henne o bad om en förlåtelse o andra chans, hon sa nej men att han ska bevisa för henne att han förtjänar de så får dem se med tiden. Han har förbjudit henne att gå till konserten med mig o det mår jag dåligt över
  För det är hennes ex som hon väljer framför mig när vi redan planerat allt
  Hon säger att vi istället kan gå hem till henne o se en film eller liknande, men är seriöst helt förkrossad nu o vill inte göra det med henne, jag fyller 18 år:/ Känner att jag inte vill va med henne den dagen längre pågrund av det som hänt, det är hon också medveten om
  Vad tycker du om detta? Överreagerar jag o borde jag gå o se en film hemma hos henne?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej fina du! 🙂 <3 Men åååh gud 🙁 Förstår att du är förkrossad över detta.. Tycker inte alls att du överreagerar.. Tycker du ska prata med din kompis och förklara hur viktigt detta faktiskt är för dig och hur mycket er vänskap betyder för dig. Så att hon förstår att hon kanske väljer "fel" sida eller vad man ska säga.. Så hemskt med en sådan kille som beter sig så <3 kram kram och lycka till <3 Grattis i förskott med!

   1. Z

    Tack för du tog tid att svara betyder jätte mycket för mig <3 Hade du kunnat ta bort den första kommentaren jag skrev, vill inte att hennes ex eller liknande ska se 😶 Jag har pratat med henne mänga gånger o hon vet att jag mår riktigt dåligt över detta, hennes ex vet också men säger "jag bryr mig väl inte hur hon mår". Hon är medveten om att jag mår dåligt över det o därför säger hon att vi kan träffas den dagen men inte gå ut…
    Nu försöker jag bara hitta något annat att göra istället, vad gjorde du på din 18 års dag? Eller på någon annan födelsedag, kram <3

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Men självklart!! 🙂 <3 åh förstår.. Det är så svårt det där. Jag hade nog hittat på något annat i så fall.. Du ska ju göra det som känns roligt för dig. jag var med F och myste bara tror jag! Gick ut och åt middag med honom efter att ha blivit firad på dagen av familjen <3 kram

 2. Emelie

  Åh, vad gott det ser ut med smoothiebowl, ska testa nu i helgen! 🙂
  Berätta gärna vad ni tyckte om dadel och pekan muslin, den låter ju hur god som helst också. Dadlar är ju en favorit för de är så söta och mjuka.

Annons