Gabriella Joss

Annons

Hustankar

Jag tänker verkligen på huset dagarna igenom. Det cirkulerar något husrelaterat i mitt huvud hela tiden och jag tycker att det är både kul och jobbigt med alla val som ska göras. Jag och F är hyfsat överens om det mesta och det tycker jag är skönt. Jag tror att vi kommer att slippa bråk och tjafs när det kommer till val som ska göras. Jag har hört om så många par som verkligen BRÅKAR när dom bygger hus för att dom inte kan komma fram till hur dom ska ha det. Nej usch.. Det ska vara roligt att bygga hus tycker jag! Har också hört så mycket skräckhistorier om folk som gått isär och separerat under resans gång. Jag tänker att det kanske blir mer så när man gör mycket själv och inte har totalentreprenad som vi har. Håller tummarna för att vi ska kunna göra denna resa relativt bråkfri iallafall!

Vi har en rätt tydlig bild om hur det ska se ut i sin helhet. Vissa saker är för mig lite smått oklara men jag vet vilken stil vi ska ha genom det hela. Jag velade mellan grå och vita skåpluckor medan F verkligen inte vill ha grå. Han sa att han kan gå med på det om jag VERKLIGEN, VERKLIGEN vill men för mig är det nästan skönt att han inte vill ha det just för att valet då genast faller på dom vita. Jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken av färgerna jag vill ha och det har stått lika mellan dom. Så att han tog det slutgiltiga beslutet genom att säga nej till ett av valen var bara skönt för mig =) Vi kommer nog att köra ljusgrå luckor i tvättstugan istället. Men allt kan hända längs vägen så vi får se! 😉 Det är ju en lång process trots allt och vi har inte riktigt kommit till punkten där vi måste välja kakel, luckor, färger osv. Åh, det är så spännande!

Nej, nu flummade jag iväg. Det jag ville komma till var att jag vill visa er dessa bilder nedan:

16788266_10212040838917611_580959265_n

c2fc0844875f59568364dd1615f56cea 006e7d2da4292ffeb19b43e19244b626 0b067701aa7a01d6805ad5894b73c646

Jag är såld på denna typ av glasvägg i badrum! Vad tycker ni!? Alltså jag vill haaaa! Dock så vet jag inte hur det funkar och jag tror i så fall att vi måste kolla med något lokalt glasmästeri om dom kan hjälpa till med detta i efterhand eller så.. Ska kolla med vår säljare om det kanske går att lösa något =)

7f84c9e8a3cb4c6edb8ec32b9f034d60 2d7bfdac4fd23216d4fc3892d0b09e72 c42dd3a19d9275546958d546caf5d07f 16790566_10212040838957612_1498422464_n b7a8140bd318b9d48fbb7bc6bf7d5a98

Och när det kommer till kök så blir det ju något modernt. Bilderna ovanför är helt klart inspirerande men vi ska få in en mer personlig touch på det hela förhoppningsvis så att det verkligen känns 100% som VÅRT kök! Ska bli så roligt!

fdab6f460d76cf094f888a52cdb2168e

Och så ska jag SÅKLART ramla över detta drömmiga kök i ljusgrått när jag sagt okej till F på att vi skippar det ljusgrå i köket, haha.. Alltså ååååh hur fint var inte detta!? Vad tror ni? Gillar ni det vita eller det grå? Med handen på hjärtat så kan jag säga att jag gillar bägge alternativen lika mycket så min beslutsångest är ta mig tusan större än någonsin!! Älskar kombinationen vit bänkskiva med ”kakel” i marmor ovanför diskbänken + ljusgrå släta luckor men älskar vita, släta luckor minst lika mycket.. Bläää.. Hjälp mig! Och just det, bilderna är lånade från Pinterest.

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Lisa

  Ljusgrått absolut, blir det bara vitt och beiget överallt så kan det bli lite för sterilt och opersonligt (i mitt tycke!) hur mycket man än försöker piffa upp de runt omkring 🙂

 2. Evelina

  Hej! Måste bara säga att jag älskar att följa med på er resa! Och har gjort det i många år, och jag bara älskar din blogg! Men tänkte nu berätta om hur vi tänkte när vi renoverade vårt köket för några år sedan.

  Vi funderade också på vita eller ljusgråa köksluckor, och hade beslutsångest delux!
  Vi valde även mellan släta skåpsluckor och med lite fina kanter och konturer som ger köket lite liv. Det var ett jättesvårt val, så jag förstår verkligen hur du/ni känner!

  Vi valde fort bort de högblanka materialet på luckorna, då vi gärna vill ha det praktiskt (och inte bara snyggt). För vi ville inte behöva gå och torka av luckorna flera gånger per dag, då det superlätt blir fingeravtryck osv. Så vi var fast beslutade om ett matt material på luckorna.

  När vi berättade om färgvalen var det många som sa, ”men nej, grått kök kan ni inte ha, det kommer bli så mörkt”. Men vi har väldigt mycket och bra ljusinsläpp i vårt kök, så vi chansade på ett ljusgrått kök med ”kanter” på luckorna. Och det blev såååå bra!!!! Inte alls mörkt, och det ger köket lite liv!!! 😊

  Sen valde vi även en vit (ljus) bänkskiva, som påminner om marmor (marmor-mönstrad fast i ”vanlig” bänkskiva, ej i sten). Kaklet blev rektangulärt i vitt med fasade kanter, och att det ligger ”vävt ihop” (att kanterna möter mitten på en annan kakelplatta) istället för att de är staplade i strikta rader åt alla håll. Vi valde ljusgrå fog emellan, så detta lyfter kaklet mer tycker vi, och att man ser det tydligare. Vi tyckte att vit fog skulle göra att kakelplattorna, som är så fina i sig, skulle ”försvinna” i vit fog. Därför valde vi grå, just för att få lyfta fram kaklet. Vi valde även vita vitvaror i köket. Detta blev superbra och det blev inte alls mörkt, utan älskar att köksluckorna bryts av i en ljusgrå ton och resten i vitt. Även plockat upp små detaljer av samma grå i inredningen, så som krukor, prydnadssaker osv. Tapeterna är ljusa och även resten av köket med, så köket bryter av det vita och ljusa vi har.

  Det blev galet snyggt! Så jag är stolt över att vi vågade välja grå, trots att flera andra tvivlade på det. Och nu älskar alla verkligen vårt färgval i köket! Det händer liksom något i köket, vilket är kul! Tycker ni ska köra på er första intuition som ni fick 😊

  Ser framemot att få följa med på er resa om att bygga ert egna hus! Ha de gott! 😊

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åååh så glad jag blir fina du!! 🙂 <3 tack!! Förstår att ni valde bort det! Det är ju verkligen inte praktiskt med så pass blanka! Tror det blir samma för oss! Är ju samma för oss. Vi kommer att ha SÅ mycket fönster då vi valt till massor med extra-fönster i stora storlekar dessutom. Åh vad underbart att det blev så fint 😀 och att ni är nöjda! Tusen tack för att du delade med dig. Låter ju helt perfekt! 🙂 Förstår att du känner så såhär i efterhand! KRAM <3 och tack!!

 3. Felicia

  Mitt absolut bästa tips för badrum är (förutom stort badkar) att göra en stor dubbeldusch!
  Vi har glasdörrar från vägg till vägg och sedan två duschar där inne PERFEKT när man har barn så slipper man dela på vattnet 😉

  Det är så himla skönt att kunna skölja ut schampot ifred medans barnet kan leka med sitt duschmunstycke och leksaker, mindre krångel och mycket trevligare för alla att duscha 🙂

  Såg också en snygg lösning där man byggt upp en kant (som en högre tröskel) så är avloppet som en stor propp så trycker man ner den kan man göra ett litet bad i duschen ( ca 5-10cm vatten) så barnen kan plaska runt 🙂

  Finns många smarta lösningar så ta verkligen tid på er att hitta vad som just passar er.

 4. Josefine

  Hej! Min lillebror jobbar på ett företag som gör just liknande glasväggar du är ute efter. Vet att Kenza anlitade dom och hon verkar ju nöjd haha. Stolt smide i länna, haninge! Mvh

 5. Åsa

  Ang duschvägg: Kolla om det finns varumärken/tillverkare i England/Storbritannien el kanske Frankrike som säljer sådana. De har ofta lite annan stil på kök och badrum i Europa jämfört med i Skandinavien och det kan gå att beställa från något annat land, helt enkelt. I Sverige är det antagligen för få som ”gillar” den stilen att ingen återförsäljare satsar på det i sitt sortiment. Jag tycker duschväggarna verkligen bar toppensnygga. Personliga och tidlösa! Lycka till, det ska bli spännande att följa 🙂

 6. Ellie

  Tycker nog det vita köket ändå trots att det gråa är snyggt ett tips skulle nog funka att måla/tapetsera någon vägg/väggar gråa i köket 🙂

 7. K

  Badrummen är så drömmiga! 😍
  Ett tips är att inte välja högblanka skåp i köket om man är pedant med städningen. Minsta lilla syns på dem och med två hundar och en liten kille så kommer det bli mycket att putsa. 😓
  Har jobbat med städ och högblankt var jobbigt att jobba med.
  Lycka till med huset! 😊

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jamen visst! 🙂 tack för tips 🙂 vet hur det är! Vi har riktigt blanka skåp idag med 😉 kram kram <3 och stort tack!!<3

 8. Bianca

  Så spännande att följa er med husbygget 🙂
  Men innan detta så pratade du mycket om resor, lägger ni det på is nu och satsar bara på huset? ⭐️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej vi kommer nog att resa igen sen när vi har byggt klart huset 🙂 det är ju bara ett år bort typ! Men jag ska iväg på en resa nu i mars också! Kram kram <3

 9. Emmi

  Jag tycker abolut grått!! När det blir vitt, vitt och vitt överallt tycker jag stt det lätt känns opersonligt och lite sjukhusaktigt, haha. Men det är bara jag!! Ni kanske har tänkt att ha mycket annat som ”lättar upp” 🙂 kram!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår hur du tänker 🙂 men jaa, om vi inte kör grått så blir det något annat som lättar upp! Kram <3

 10. Tess

  Ett starkt tips är att i alla fall inte välja högblanka luckor. De samlat enormt mycket damm och minsta lilla avtryck syns massor. Vi har vitt med ekbänkskiva och lantliga handtag och är så nöjda. Och lite mer praktiskt med icke högblankt med en 1-åring hemma 🙂 men sååå fina inspobilder, vill typ flytta hem till er när det är klart haha!

 11. sara

  Har funderat ifall bastu inte hör till svenska kulturen på samma vis som den gör i den finska? Hemmet känns så naket utan bastu tycker jag 😀

 12. maria

  Hej! Jag gillar de gråluckorna bäst, tycker det blir fin kontrast till allt vitt 🙂 Men det där är ju en smakfråga o alla har vi olika smak 🙂
  Kram Maria i Skåne

 13. Amanda

  Jag tycker både vitt och grått var snyggt men jag hade valt vitt 🙂 Tycker ni borde välja vitt just för att du gillar båda men Fjodor vill helst ha vitt 🙂

 14. Sara

  Tror ni gör rätt i vita luckor! Grått ÄR skitsnyggt, och man kanske kommer gilla det i framtiden också, men tänk om det är en fluga även för en själv så man nästa år tycker att nåt annat är snyggare. Det varierar ju det där. Tyvärr. Drömmiga badrum förresten! Nu när vi renoverat (i och för sig också i ett hus vi vet att vi inte ska bo hela livet i) har vi valt ganska standard med mörka golv och stort vitt kakel. Tyvärr är det ju ofta en kostnadsfråga att sväva ut 🙁 Men man kan ju piffa på många vis! I stora badrummet har vi dock unnat oss både badkar och en stor dusch! Den är 90*140cm med glasvägg/dörr. Den är inte färdig än men hoppas det blir jättebra! Och i duschen har vi låtit det mörka klinkret klättra upp på väggarna, så hela duschen är mörk. Blev faktiskt så himla fint!

  Hur som helst! Vräk på och sväva ut där ni har bra tankar och är säkra på att ni vill lägga extra pengar och ta annars ett billigare alternativ. Tycker dock ni är sjukt duktiga på att göra fint och hitta bra alternativ, så hur ni än väljer är jag säker på att ert hus kommer bli fantastiskt! Så roligt att få följa med på er resa! Kram! <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa så är det nog ändå.. Tror också lite på det <3 Men ellerhur!! 😀 <3 tack för att du delade med dig. Men ja, det är ju verkligen så.. Man är ju inte världens rikaste så man får ju dra in på lite saker och prioritera andra. JAAA 😀 TACK!! Blir så glad när du skriver så fina du! <3 stor kram!

 15. Linnea

  Hade också beslutsångest när vi renoverade köket. Älskade det vita lika mycket som det grå ☺ slutade med att underskåpen blev grå och överskåpen vita, lite annorlunda men jag älskar det! 😍

 16. -Jenny-

  Jag gillar både vitt och grått och även grönblått. Tror att min sambo hade ratat vitt och velat köra på färg och då hade vi jobbat efter att kunna enas..
  Med det menar jag om F vill ha vitt och du vill ha både vitt och grått ska ni ta vitt så att båda blir nöjda. Köket är så centralt i huset och då är det superviktigt att båda trivs. Rätt i tvättstugan låter som en jättebra kompromiss.

 17. Sanna

  Så himla spännande att bygga eget hus! Det är min dröm också, men jag är lite av en hippie, och vill bygga ett cob house, haha. Jag håller tummarna för att ni tar er igenom er husresa så friktionsfritt det bara går!
  Kram!

  http://nouw.com/jarske

 18. Emmie

  Kenza har ju skaffat glasvägg i sitt nya badrum, tror hon skrev där hur det gick till 🙂
  Hoppas du och familjen får en underbar helg<3

 19. m

  Vi har vita luckor, vitt kakel och vita skivor. Har dock grått golv. Har dessutom spegel från golv till tak vid köksön. Är så ljust och fint! Skivan har dock blivit repig snabbt så den hade jag bytt ut om haft chans.

 20. Sara

  Hej!
  Tänkte bara säga att visst var duschväggen snygg men tror du inte att den blir svårstädad? Att det fastnar smuts i alla hörn osv!
  Vi håller precis på att renovera badrummet och vi har släta glasväggar med ränder där glaset är frostat för lite mönster 🙂
  Kolla på macro design – de har massa praktiska och snygga badrumsgrejer! Tipsar om deras duschhylla ocean som man sätter i hörnet på duschväggen och som slukar alla tråkiga schampoflaskor och annat man har i duschen!
  Hoppas ni hittar en lösning som passar er!
  Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är den nog.. Hotell brukar ju ha sådana ibland och dom blir nog ofräscha med tiden.. Man brukar kunna se det på lite äldre hotell 🙂 så kanske skippar det ändå på grund av det. 🙂 Tack snälla du för tips!! 🙂 <3 stor kram!

 21. Bella

  Hej!

  Såå kul att bygga eget! Jag skulle nog ändå rösta för vitt kök. Grå kök är så trendigt just nu och som med alla trender känns det som man tröttnar ganska snabbt. Så jag skulle köra på vitt bara för att det inte går ur tiden.

  Lycka till!

 22. Esmeralda

  Åh grått!! Absolut!! Så himla fint, och eftersom ni gillar vitt kan jag tänka mig att mycket annat redan kommer vara vitt så kan va fint med lite avbryt! Samt så blir det lite personligare enligt mig!

 23. Jacqueline

  Jag tror som Fjodor hellre på vita luckor i köket än grå, även fast jag precis som du älskar älskar båda färgerna. Vitt känns fräscht och håller alltid i längden då det är en färg man aldrig tröttnar på.

 24. Lyckorus.se

  Tips gällande de ursnygga duschväggarna är att de är svåra att hålla snygga och fräscha mellan duscharna. Vet när jag haft glas att jag dragit med en fönsterskrapa mellan varje dusch. Men blir ytterligare lite knepigare när de är avdelade. Men SÅ himla snygga😍💗

 25. .

  Helt klart vitt! Tror grå kanske är nåt man kommer ångra efter ett tag, det är lite mode nu bara. Vitt är fräsch och blir aldrig ”ute”. Tycker istället man kan kombinera med en marmorskiva eller gråa detaljer lixom, kram!

 26. .

  Helt klart vitt! Tror grå kanske är nåt man kommer ångra efter ett tag, det är lite mode nu bara. Vitt är fräsch och blir aldrig ”ute”

 27. Emelie

  Om du tycker lika mycket om både vitt och grått och Fjodor verkligen vill ha vitt är ju valet enkelt 🙂 kör på vitt. Lägg hellre till gråa inredningsdetaljer eller några skitläckra handtag sen 🙂
  Vet själv hur det var när vi köpte nyproducerad lägenhet och jag stod i 40 minuter och klämde på handtag hos Marbodal eller spenderade hela dagen hos Svenska Kakel.
  Allt kommer bli superbra ska ni se! Lycka till och passa på att njuta!! <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, det är ju så 🙂 <3 tror det blir bra! 🙂 Hahaha, jaa, det är svårt med ETT val av kakel i know. Så vet inte hur vi ska lyckas med ALLA dessa val.. KRAM <3 ska göra det!

 28. Åsa

  Tycker om både vita och grå luckor men tycker vita är mer klassiska. Tror att det håller längre utan att se alltför mycket 2017 ut om några år. Kök är ju dyrt, lägg hellre till grå detaljer som går att byta ut. Lycka till, måste vara jätteroligt att få välja allt till sitt hus!

 29. Emelie

  Min mamma valde delvis frostat glasdusch och den blev så himla fin! Tyckte den 1:a bilden mer såg ut som en bur och lite frågvis till lampa längst ner på stängerna? o.O?
  Köksö är något som jag och min sambo också vill ha i vårt hus. Det blir mer yta att baka samt laga mat på. Om man även gör som i bild 2 på kök så kan man även låta gäster se på när man lagar mat.
  Köket är ju husets hjärta tycker vi, han är kock och jag konditor 😉

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår! <3 Haha vi kommer inte ha exakt som på första bilden i så fall utan det var mer inspo! 🙂 <3 köksö ska vi såklart ha 😀 älskar det!! <3 kul att ni båda jobbar mycket i köket, så underbart! 😉

 30. Johanna Norelius

  Åh jag, min fästman och 5månaders dotter ska också bygga hus 😃 vi skrev på kontraktet igår, totalentreprenad 👏 så spännande ❤

 31. Sara Möller

  Haha, jag vågar knappt föreställa mig beslutsångesten man hade dragits med vid ett husbygge. En eloge till er 😀 Hur som helst tror jag att det kommer bli helt fantastiskt fint 🙂

 32. Fanny T

  Bild två och 4 var jätte fina på badrummet, älskar det😍Angående kök får jag minsann hålla med din man, vitt känns som en färg som fungerar under längre tid, är nog lättare att kanske tröttna på gråa luckor, men är bara min åsikt! imamer bli jätte bra vad ni än väljer😍Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur 😀 ja, förstår att du tycker det! 🙂 känner nog lite samma ändå.. Men det är ju såå fint! KRAM <3

 33. Joanna

  Hej!
  Nu känner ju inte jag är, även om du nästan känns lite som en kompis haha. Har följt din blogg så himla länge. Hur som! Jag tänker, utifrån den bild jag har fått av er, att ni ska ta något i stil med kök nummer två. I mitt huvud är ni så himla jordnära, härliga, lugna och familjära. Allt för modernt känns inte riktigt ”ni” utan tror på en mer blandning av modernt och klassiskt. Föreställ dig tex något svart, grått och rustikt på den köksbänken (kök 2 i bild) + någon växt. Jag dör så snyggt!! Och det gråa kan ni med fördel ha på tex kökshanddukar, hissgardiner, gardiner, mattor, någon tavla… Ja hur mycket som helst!

  Angående glasväggen: ÄLSKAR! Så himla snygg! Personligen tycker jag de flesta glasdörrar är så tråkiga i badrum. Denna vägg med tex mer klassisk dusch och blandare…. Kom igen vad vackert! Blir alldeles till mig haha. Men som jag sagt tidigare; hur ni än gör tror jag att ert hem blir fantastiskt fint!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej! 🙂 <3 Men det är klart!! 🙂 Åh vad snäll du är!! TACK!! <3 Ja, det hade varit sååååå fint verkligen!! <3 Älskar växter i kök, det gör så mycket med det lilla gröna där inne. JAA 😀 håller med! 🙂 tack fina du så snäll du är, kram

 34. Therese

  Vi sitter inte riktigt i samma sits, men vi tar istället över min mans föräldrars hus i början på 2018. De ska bygga nytt mindre hus så man är ju lite med och ser hur det går till.
  Vi planerar massa i vårt blivande hus, som hans föräldrar har byggt och min man är uppvuxen i. Hoppas det kommer bli toppen!

 35. Sofia

  Hej gabbi! Har en fråga jag har undrat över ett tag: har Fjodor något jobb? Eller hjälper han ”bara” dig med dina sociala medier och med youtube-kanalen? Hoppas inte detta tas på fel sett jag vet hur mycket tid och kraft sociala medier tar och att det är ett riktigt jobb! 🙂

 36. Sofia

  Hej gabbi! Har en fråga jag har undrat över ett tag: har Fjodor något jobb? Eller hjälper han ”bara” dig med dina sociala medier och med youtube-kanalen? Hoppas inte detta tas på fel sett jag vet hur mycket tid och kraft sociala medier tar och att det är ett riktigt jobb! 😊💗

 37. Therese

  Skulle köra på vita luckor just för att det är snyggt och stilrent, känns som att man inte kommer tröttna på det som man kanske kan göra med det gråa.. vore sjukt snyggt med grått i tvättstugan istället tror jag 🙂

 38. Emelie

  Vi renoverade vårt kök nyligen och tog vita luckor men inte blanka för då syns verkligen allt smuts och fingeravtryck med mera på dom, inte för att vi har det smutsigt men ja du förstår. Vi valde vit ålade ekluckor där man ser ådrorna igenom skitsnyggt och så svårt att förklara haha men praktiskt man ser inte om det skulle råka bli kladdigt som det lätt blir med småbarn.. även om man givetvis torkar av lukorna. Men jag förstår er det är såååå svårt att välja!! Vi är supernöjda med vårt kök dock skulle vi behöva större boende gärna hus men får börja spara när jag börjar jobba igen!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, vi har ju sådana luckor idag som drar åt dig ALLT :/ så jobbigt! Haha jaa det är sååå svårt verkligen!! Galet 🙂 <3 lycka till med det, kram <3

 39. Johanna

  Håller med att det är supersnyggt med det gråa men vitt är alltid ett säkert kort! När personliga saker kommer inne köket som sätter färg så är det så mycket snyggare med vitt i grunden, tycker jag😂 Kanske någon grå matta osv så blir det snyggt att detaljerna är grå men grunden vit😉👍🏻 Kommer bli hur bra som helst👍🏻 Åk och titta på kök som är monterade så kanske det blir enklare, spännande! Ha en fin kväll💞
  Kram

 40. Linda

  ÄLSKAR vitt och mitt drömhus är vitt med stora fönster (som i solsidan om sätt det programmet) 😉 Men det gråa var också fint men tycker mer om de vita <3

 41. Alexia

  Jag har nog med beslutsångest över vilken färg jag ska måla sovrummet i(vitt elr grått😂) så är inte avundsjuk men såklart avundsjuk på ett helt nytt hus som ni har skapat själva..Men man kan ju bli tokig av alla beslut hehe..speciellt idag när man har alla inspo bilder överallt..på 80-talet så var det ju furu o inget annat,enkla val😂…Kul att följa eran resa här på bloggen..Alltid kul med flytt/fix/inrednings inlägg/vloggar 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha förstår dig 😉 <3 det är såå svårt med "bara" sådana val liksom! 🙂 Kul att du gillar 😀 kram <3

 42. ...

  Vilket färg ni än väljer så blir det ju bra – det är inga ”konstiga” färger. Tänk dock på att grått är mer lättmatchat… tycker jag iaf. känns som att det passar till allt. När man har allt kliniskt vitt så kan det lätt bli rörigt om ni tar in detaljer med lite färg. Plus att fläckar och sånt syns ju mer på vitt.

 43. Johanna

  ÅÅ jag är också såå förälskad i ljusgrått, vi planerar att göra om vårt kök inom några år och då blir det definitivt gråa luckor, marmor å mässing! 😀

 44. Theresé

  Ja det är ju skräcken om vägen mot en dröm raserar en annan. Visst blir det friktion när båda inte tänker sig samma sak. Vi hade ett breakdown för ett tag sen när vi prata takfotar och husfärg. Jag var inte alls beredd på färgen svart medan det typ var vad han hade föreställt sig typ från början. Det blev lite gråt och långa samtal, framförallt om att lyfta idéer ofta så de inte bara gror hos den ena. Nu har jag vant mig vid tanken och sett väldigt snygga exempel så svart blir det definitivt. Vi har också bekanta som separerat under byggprocessen. Det är nog svårt att vara helt immun om man får verkligen tänka på att vårda relationen. Alltid. Min mentala utgångspunkt är att jag älskar min man mer än ett hus. Att leva med honom är större än vilket hus som helst. Det hjälper iallafall mig att prioritera, vad som är värt att kämpa för. Sen låter jag mig inte övertalas i alla frågor, men i det mesta större är vi ändå överens tack och lov. Lycka till!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår <3 kan tänka mig att det är lätthänt! SÅ bra tänkt. Och det är ju så sant att det är så <3 Man får försöka komma ihåg vad som egentligen är viktigt <3 kram

 45. Su

  Gråa luckor gillar jag verkligen! Har det själv, släta 50-talsluckor som man slidar åt sidan liksom. Älskar dem. <3 tycker det är så fint med diskreta (och ibland odiskreta) färgskillnader så allt inte är vitt vitt 🙂 älskar duschväggen! Lite industrikänsla över den vilket jag är svag för heh…

Annons