Gabriella Joss

Annons

Interior

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Jag tycker om allt i detta kollage så mycket! Hur fint är inte matbordet i marmor? Och hyllorna är så himla snygga och till riktigt bra pris! Skoskåpet vill jag ha här hemma då jag som jag skrivit tidigare är så leds på det som vi har från Ikea. Är också sugen på en gungstol! Vi hade faktiskt än förut för ganska längesedan – innan vi flyttade till Göteborg. Det är så mysigt att ha en sådan hemma tycker jag.

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

  1. Amanda

    Åh så mycket fina grejer, mycket inspiration! Gungstol är så läckert, hade själv velat ha en. Längtar till jag ska flytta till eget och inreda själv 🙂

  2. Su

    Älskar hyllorna och gungstolen! Är svag för 50-tal i modern tappning; raka linjer, diskret och luftigt. Så fint med pinnstolar eller i detta fall pinngungstol!

Annons