Gabriella Joss

Annons

God morgon!

Hej mina fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Här är allt toppen och vi njuter av allt in i det sista. Idag kommer jag försöka uppdatera flitigt på snapchat så får ni hänga med oss där. ”Gabriellajoss” heter jag där =)

Igår var vi med om en sjukt obehaglig grej! En taxichaufför lämnade sitt nummer till oss och sa att vi kunde ringa om vi behövde skjuts igen (vi åkte med honom från hotellet till stranden). När vi ville hem så ringde vi honom då vi tyckte att han hade en så bra bil (en minibuss som rymde våra vagnar så bra utan att vi behövde krångla + att han hade två bilbarnstolar vilket alla inte har här) och han sa att han skulle hämta oss om 10 minuter. Han beter sig konstigt när han väl kommer och så SMYGFOTAR han Toves rumpa (hon hade baddräkt) när han tror att jag inte ser. När jag möter hans blick så låtsas han att han ringer någon och lyfter upp mobilen till örat. Väl i bilen så frågar han om vi har pojkvänner och vi förklarar att vi har det osv. När vi kommit till hotellet så får Tove ganska direkt ett sms där han skriver att han vill hämta upp mig (brunetten) ikväll och ta en kaffe. Vi ignorerar det men han ringer gång på gång på gång då vi inte svarar på hans sms. Sedan spammar han vidare med sms och skriver till sist att om vi inte svarar så kommer han att komma till hotellet klockan 18.00. Då skriver vi att vi inte är intresserade och han blir jättearg och skriver helt galet olämpliga saker.. Nej usch! Blev så himla stressad och lite orolig av den händelsen. Kändes inte alls bra.

Idag ska vi bara bada med killarna och ta vara på vår allra sista dag på Gran Canaria. Skickar en kram till just dig som läser detta.

17327956_10212323850152715_814769338_n 17321504_10212323850072713_1114798263_n17352999_10212323850352720_1573697957_n

Bjuder på lite frukostbilder såhär på morgonkvisten =)

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Petra

  Får ont i magen! Kan verkligen inte förstå hur vissa män kan ta sig en sån vidrig frihet. Agera så ägande, och får dom ett nej blir dom tokiga. Helt sjukt att varje kvinna på denna jord får vara med om något sådant under sin livstid, oftast fleera ggr. Nej fy, jag kräks. Och visst kommer man på i slutändan, när det är försent hur man borde agerat, men just där och då blir man oftast så paff att man inte får fram ett ord typ…. nej fy, var tvungen och kommentera för jag blir mörkrädd av sånthär. Hoppas ni kunde släppa det ganska snabbt. Kram

 2. Anna

  Du skrev på Insta att folk hade shameat er för att ni äter för mycket. Såg inte en enda kommentar för er. Däremot folk som ifrågasatte om ni verkligen åt upp allt och det inte slängdes. Viss skillnad. Men visa gärna vem som skrev att ni åt för mycket.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tog bort flera sådana kommentarer från min instagram och fick även massor med prints skickat till mig från ett kommentarsfält på en skvallerblogg där folk skrev saker som typ ”sådär mycket äter inte fyra personer ju”. Minns inte exakt men saker i den stilen! SÅ tråkigt.

 3. Elin

  Wtf?! Äckliga människa!! Fy fan alltså hade han fotat mig hade jag skallat honom rakt på näsbenet!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår det! Jag blev så osäker just för att jag hade barnen hos mig. Livrädd att något ska hända dom eller oss när vi har dom själva, kram <3

 4. Linfa

  Ääehhh Fyfan vad obehagligt!!! Att kvinnor inte ska kunna bära badkläder utan att bli fotade eller att få kränkande sms bara för att man dissar män är ju så oerhört galet så jag kokar!!!! Hur fungerar dessa män egentligen??:/

 5. emma

  vad har du för solskydd på J? har du UVkläder på honom också eller springer han runt i blöjan? tänkte nu till sommaren på dom små, vilket solskydd som du tycker är bra åså!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Kika lite längre bak bland inläggen innan jag åkte utomlands så har jag skrivit om det + lagt upp bild 🙂 Han får springa i bara blöja och ibland även i kläder, kram kram <3

 6. Hanna

  Usch de är vidrigt hur man kan ta sig rätt att ta på en annans kropp utan tillåtelse. Samhället har mycket att lära. De är så otäckt och obehagligt. Ni verkar ha de bra ändå och de glädjen mig även fast jag inte känner dig så verkar du en så himla fin människa. Jag ÄLSKAR din blogg och din väderingar som är klockrena. Trots detta hoppas jag att ni har haft och får en fin fortsätt resa!! Jag ser upp till dig.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Alltså tack för så fina ord!!! Underbara du <3 <3 du är GRYM! Glöm aldrig det, stor kram <3

 7. Elina

  Hejsan 🙂 hur varmt är det där ni är? Som svensk sommar ? Kallt på kvällarna? Klarar ni på enbart sommar/vårkläder? Fundera på att på sista minuten. Stor Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Det har varit upp mot 30 grader vissa dagar och vissa dagar har det varit som svensk sommar, ja 🙂 jätteskönt väder, kram

 8. Bea

  Hej fina du!
  Förutom obehagliga män så verkar ni ha det så skönt! 😍 Vi ska också bort till värmen snart och ville bara fråga hur det är att ta med sig Stokke vagnen? Har funderat på att köpa en mindre sulky att ta med men vagnen känns mer rejäl.
  Kramkram 🌷

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej finis <3 jaa, det är hemskt hur vissa beter sig! Vi har alltid tagit med stokken när vi rest och det har funkat så bra, den är ju så smidig, kram <3

 9. Emelie

  Men fy satan säger jag bara!! VARFÖR är människor så sjukt trångsynta att dom bara tänker på en själv!? Jag blir så jävla arg, ni har små barn med er, hur fasens dum kunde han där taxi chauffören vara!? Så jävla äckligt, man ska inte få ha bikini, man ska inte få ha urringning, man ska inte få ha korta shorts. Nej nu fan ska det vara svårt för såna där as, kan dom inte tänka med det huvudet det är menat att man ska tänka med istället!? USCH vad less jag blir. Vi kvinnor får vara snygga och bry oss om hur vi ser ut, UTAN att såna där AS ska tro att man är ute efter nå jävla sex osv, varför ska allt ha med sexuella saker att göra!? Jag skulle blivit så jävla orolig och arg om jag varit i dina skor med min lilla dotter.

  Kram på dej!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, det är sjukt! Och ja, man blir så sjukt otrygg när man har med sig SITT BARN! Att dom inte ens förstår att dom ska låta bli när man har sina småttingar med sig är för mig oförståeligt.. Aldrig varit med om något liknande konstaterade vi båda nu ikväll.. KRAM<3

 10. Daniela

  Jag hoppas ni visar allt för personal på hotell och får hjälp med polisanmälan 😱
  Va försiktiga och ta hand om varandra ❤
  Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Har inte gjort det faktiskt. Känns som att det inte kommer att ge något alls <3 kram fina och tack för omtanke

 11. Elin

  Fy vad obehagligt! Så oförskämt vad fräcka vissa är. Skämmas borde dom! Hoppas ni får en bra och mysig sista tid på er semester ändå 🙂 Ser verkligen ut som ni har haft det underbart!

 12. Sara

  Tack för kramen Gabriella! 😊 Tänk inte på händelsen finns oförskämda män nu för tiden… 😕

 13. Alma

  Fan vad förbannad jag blir (ursäkta mitt språk) men seriöst??? Är såååå jäkla trött på att vi kvinnor inte ens kan åka utomlands utan våra män MED våra barn utan att massa obehagliga typer ska hålla på! Man känner sig så kränkt när det är männen som håller på som ska skämmas! Fy vad ledsen och arg jag blir!!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, det är sjukt.. Och alla har liksom FRÅGAT var våra män är för att sedan typ tycka att det är ”nice” att dom inte är med. Vetat om att vi är upptagna men ändå fortsatt ragga. Så äckligt.. 🙁 Kram

 14. Razha

  Finaste tjejerna å barnen❤ Så fina bilder❤ Förstår att många blir avundsjuka och attackerar er med att ni äter för mycket mat 😂😂 vem vill inte sitta vid detta bord hehe, ville bara säga att du ska inte bry dig om sådana kommentarer ta det som en komplimang 😂 Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa ❤

Annons