Gabriella Joss

Annons

Frågor och svar om resan

Hur var hotellet? Är det barnvänligt och vare bra? Det sämsta om hotellet och vad hette den nu igen? 😊

Hotellet heter Ocean Beach Club och var sååå barnvänligt. Fullt med barn överallt, lekrum, Lollo Och Bernie osv. Hade inte kunnat vara bättre i det avseendet! Det sämsta var att vissa i personalen inte riktigt var serviceminded vilket var tråkigt. Det var en kväll som vi blev serverade OÄTLIGA pizzor som var helt kletiga och degiga. Åt typ en bit var! Tänk er typ att någon har hällt ut maizena över pizzan, så smakade det.. Berättade detta för en servitör som sa att vi såklart inte behövde betala men sedan RINGER vår telefon på rummet sent på kvällen och vi får en rejäl utskällning av en annan man från restaurangen som repeterar att vi måste komma omedelbart att betala. Han vägrade att lyssna på oss när vi förklarar att vi fått ett okej på att inte betala just för att pizzorna var oätliga. Han säger också att kocken sa att pizzorna var välgjorda (!?) och därför måste vi betala. Efter många om och men så går han med på att vi har pratat med en annan i restaurangen och att det är okej. Men han vägrade verkligen att lyssna över huvud taget under lång tid och skällde ut oss. Kändes inte alls okej! Klart han hade kunnat ringa och fråga men det var ju långt ifrån det han gjorde. Oj, vilket långt svar det blev nu, haha. Men det var väl det jag kände var det ”sämsta” och annars var upplevelsen jättebra i sin helhet! Dom allra flesta var ju såå trevliga och serviceminded men denna händelse hakade jag upp mig lite på. Hotellområdet var också jättefint och det var bra rum, god frukost, fina pooler, väldigt genomtänkt för barnfamiljer tycker jag =)

Vilka härliga bilder du har lagt ut, nu längtar man verkligen ännu mer till sommaren! Vad trött man blir, kan inte vuxna män bete sig? Suck. Vi har bokat resa, vi ska till Mexico så de är en resa på 12.45 h… då kommer Ella vara 1 år och 10 månader! Hur har de gått för er? Hur underhåller man de små på bästa sätt? Jag fick en chock när vi boka, att man inte kan beställa/köpa mat åt barn under 2?!? Trodde de var ett skämt… så var har ni haft med till Jason? Och så även en vagn fråga… hur har ni ”fraktat” den? Som den är eller har ni hyrt till en resväska till vagnen? Har Jason klarat sig från att få lock för öronen? Alla små trix o knep är jag väldigt tacksam för! 😃 Kram

Men tack! Och jaa, det är galet.. Man blir så arg. Men sååå underbart!! =) <3 gick jättebra! Ta med ipad (vi hade filmer i offlinemode via netflix och viaplay) och massor med klämmisar, kex, små bitar av mat av alla dess slag, gärna kudde så att dom kan sova skönt när dom väl slumrar till, papper och kritor! Kommer att gå så bra! <3 Jaa, det är sjukt! Jag tog med mig barnmat (man får ta med barnmat, klämmisar, juice/saft på tetra osv i handbagaget). Så bara att ta med eget. Han har klarat sig bra denna resa men han har fått lite lock tidigare och då har jag ammat honom så har det gått över. Men flaska med vatten, en klubba att suga på eller en napp har jag hört ska funka bra. Vi fraktade den i en plastpåse (man kan få en på flygplatsen) och det gick jättebra På vägen hem så fraktade vi den som den var bara och det gick superbra. Vi har gjort så varje gång vi har rest (och det är ändå en del gånger) och det har alltid funkat toppen. KRAM!

Hej Gabriella!! Älskar din blogg! SLUTA ALDRIG BLOGGA! 🙏🏾🙌🏾😊😍😂 haha! Men du jag undrar en sak! Ser att du tagit med dig Jasons vagn som ni använder hemma när ni varit ute och rest istället för en sk resevagn/sulky. Jag ska utomlands med min son och har tänkt ta med vår ”vanliga” vagn med då den känns bekvämast för honom. Hur har du fått göra? Checkat in den som specialbaggage? Berätta hur man går till väga snälla du! 😊😊

Tack underbara du!!! Blir sååå glad <3 Vi reser alltid med vår vanliga vagn just för att den är så smidig och jag vet till 100% att han är bekväm i den, sover bra i den osv =) När vi reser från Sverige så brukar vi få en stor plastpåse att ha runt och sedan checkar vi in den som specialbagage. När vi sedan reser hem så brukar vi bara ha med den hela tiden på flygplatsen (man får ha det i typ alla länder utom Sverige, haha) och så lämnar man den precis utanför planet och sätter på taggar på den där. Så det är superlätt och för oss har det alltid funkat såå smidigt. Kram kram! Ha en mysig resa <3

Hej, du kanske har skrivit det i ett tidigare inlägg som jag har missat (sorry i så fall) men vad hette hotellet ni bodde på och hur åkte ni (charter eller reguljärflyg?). Ser verkligen ut att vara fint!! Hur var maten? Funderar på att åka iväg bara jag och dottern en resa (då min man har svårt att ta ledigt den här årstiden) och funderar på om detta kan vara något för oss. Hon är lite äldre än era barn dock (nio år), tycker ni det var barnvänligt överlag? Tack för en superfin blogg (läser ofta men är usel på att kommentera :(….)!

Ocean Beach Club heter det! Vi köpte bara med frukost och den var SÅ god. Den maten vi åt i restaurangen var okej och en gång fick vi som jag skrev högre upp helt oätlig pizza, haha. Men helt okej i sin helhet förutom att frukosten var underbar! Jättebarnvänligt! Så helt klart rätt hotell om du vill ta med henne. Massor med andra barn och allt är anpassat just efter barnen! Tack för så snälla ord, blir så glad!! <3 Stor kram!

Hej, ser väldigt fint ut. Jag undrar vad hotellet heter och var det ligger. Om det var all inclusive och vad hotellet kostade per man.

Hej! Det heter Ocean Beach Club och ligger vid Playa del Cura. Det kostade 24.000 för oss alla fyra och då köpte jag med frukost. Kram!

Hur mycket la du ungefär allt som allt på denna resa? Då menar jag flygbiljetter, hotell, mat, aktiviteter, fika och allt ni gjort. Planerar en resa med en vän inom en snar framtid och skulle vara bra med ett hum om vad det landar på. Kommer ha med min son på 20 månader då.Kram

Resan, hotellet och frukosten kostade 24.000 och sedan använde vi inte så mycket pengar när vi väl var på plats. Totalt spenderade vi kanske runt 3000:- och då åt vi ändå ute varje kväll + handlade på affären som dom hade där med mat. Kram kram! Ha en fin resa <3

17392092_10212361218766907_1388132500_n

Älskar dessa killar! Så underbart att dom fick resa tillsammans och gud vad dom har kommit varandra nära. Som bröder är dom!

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Johanna

  Jag åker till Amadores om 9dagar, så jag undrar hur vädret va när ni va där? Hur va det i havet? Vet du hur många grader det va? ☀️😄

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så roligt 😀 det var jättefint väder och upp mot 30 grader vissa dagar i solen! Dock kallt på kvällarna och på morgonen tyckte vi! Vet inte hur kallt det var i havet, för kallt enligt mig, haha 😀 men barnen badade i havet massor och älskade det, kram

 2. Jenny

  Hur var stranden vid hotellet? 😊 Såg att du skrev att ni tog taxi till någon annan strand?(isf vilken och hur lång tid tog det?) Jag ska till samma hotell i sommar och såg så härligt ut på dina bilder! 😊

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Den var fin 😀 men vi åkte till en annan med just för att den var känd som en av dom vackraste stränderna! Så vi var tvungna att besöka den (den heter amadores beach) 🙂 klarblått vatten och vit sand! Den vid hotellet hade mörk sand och mörkt vatten men var ändå jättefin! Tog fem minuter med taxi, kram <3

Annons