Gabriella Joss

Annons

Status just nu

Helgens bästa: Att få se mina killar ihop igen. Jason var lite osäker mot sin pappa precis när vi landade. Han log stort mot honom men kollade hela tiden på mig för att på något vis få bekräftelse på att allt var okej. När F väl tog honom i famnen så var han sååå glad och dom busade loss med en gång. Mitt hjärta slog volter av glädje bara för att jag hade varit så nervös över att han skulle ha ”glömt” honom eller bete sig annorlunda mot honom. Vet också att F i sin tur hade blivit så jäkla ledsen då så därför kändes det skönt att han blev glad över att möta sin pappa med en gång.

Så trött på: Att vara förkyld. Som jag nämnde imorse så har jag nu under helgen varit superförkyld och det började egentligen redan i fredags men jag tänkte att jag inbillade mig och ville inte inse att jag faktiskt var det. Sömn är dock det bästa botemedlet och efter att ha sovit så pass bra under lördagen och söndagen så känner jag mig i princip återställd idag.

Att behöva semester efter semestern: Jag spinner vidare lite på föregående punkt! Kändes nästan som att jag bara ville vila och sova när jag kom hem. Trots att jag haft semester och bara laddat batterierna till max. Har inte stressat eller haft det minsta jobbigt men ändå var jag helt utmattad och kände att jag behövde återhämta mig. Kände mig så mesig när jag sa det till F men han tyckte att jag med all rätt kunde gå och sova, haha. Någon annan som känt likadant? Kanske var jag bara utslagen efter den långa hemresan!?

Hemmamat: Är något jag har saknat så mycket så det var så himla gott att äntligen få äta våra älskade böngrytor och sådant. Finns ju inget likvärdigt alls på menyerna utomlands tycker jag. Men mums så gott det var och gud vad nyttigt jag kommer äta nu i veckan känner jag! Har levt på typ pizza och bröd och allt sådant som får min mage att svullna upp så bara tanken på skräpmat får mig att må illa =)

Huset: Känns mer äkta nu när vi är hemma igen och jag är så taggad på allt som komma skall på den fronten. F lyfte frågan kring om vi verkligen ska köra vita väggar överallt och i alla rum och jag har inte ens tänkt på det. Jag älskar ju vitt så i det stora helt kommer jag att vilja ha det. Men kanske en fondvägg någonstans? Eller ljusgrå väggar i något rum? Har ni tankar och idéer? Dela gärna med er.

Jason: ”HAN ÄR SÅ STOR NU, DU FÖRSTÅR INTE ÄLSKLING!” har F sagt till mig sedan han fick se Jason på flygplatsen. Det händer verkligen såå mycket från dag till dag nu och jag tror aldrig att han har utvecklats så mycket som han faktiskt gör nu. Lång är han också! Vår stora kille! Han är verkligen inte en bebis längre utan ett barn <3

17409948_10212361022241994_1667568505_n

Mmm.. Detta lär jag äta en hel del av framöver. Bästa vegotipset är att bara ta alla sina favoritgrönsaker + champinjoner eller annan svamp om man gillar det och steka i olja. När allt fått yta kan man tillsätta kikärtor eller bönor om man vill och sedan ha i havregrädde och sina favoritkryddor. Här hade vi smaksatt med tomatpure, soja och timjan + salt och peppar =)

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Maria

  Vi har vita väggar i hela vårat hus och jag kan säga att i dagsläget ångrar jag det. Vi har väldigt mycket fönster och ljusinsläpp så rummen blir ljus ändå, men vi tycker det är svårt att få en riktigt hemma-känsla med mycket karaktär med vita väggar. Sen är ju vitt och småbarn inte alltid en positiv kombination.

 2. Sofia

  Du blev säkert extra trött efter resan pga av förkylningen du har i kroppen. Plus att det ju faktiskt är ganska långt flyg från Gran Canaria hem och du har knappast sovit på planet med tanken på sonen, så klart du är trött ♥

 3. Sofia

  Vi köpte vårt hus för 5 år sedan och var jättenöjda att det var vita väggar överallt. MEN! Så tråkigt i längden. Nu har vi tapetserat och målat rum efter rum i mysiga härliga tapeter och färger, bla kalkfärg (hett tips!) och huset känns SÅ mycket mysigare nu, som ett riktigt hem. Så mitt tips är att tänka över om det verkligen ska vara vitt överallt. Man kan ju fortfarande ha ljust men ändå färg. Väljer ni ändå vitt så är det ju inget som säger att ni inte kan göra om.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så snyggt! Jaa, det är sjukt fint verkligen 🙂 tack för tips och ja, det har du verkligen rätt i 🙂 KRAM

Annons