Gabriella Joss

Annons

Torsdag

Hej vänner!

Alltså denna vecka har gått sååå fort! Kanske beror på att det var påskhelg fram tills i måndags!? Snart är det helg igen iallafall och det känns så härlig! Delar med mig av en liten ”dagens lista” här nedan och önskar er en underbar dag! Kram!

Dagens vill ha: Alltså hur snygga är inte dessa träningsbhar? ÄLSKAR dom! Måste helt klart inhandla när dom börjar säljas. Såg bilden nedan i mitt instagramflöde och fastnade direkt.

18035627_10212668233522084_1243598964_n

Visst är dom fina!?

Dagens fråga: Var är mina tuttar? Sedan jag slutade amma så har mina bröst blivit så mjuka och helt annorlunda! F säger att det var såhär dom såg ut innan jag blev gravid och ammade men jag kan inte hålla med. Jag har läst och hört (av flera av er bland annat) att det kan ta upp till två år efter amning för brösten att återgå till sitt ”vanliga” jag (om dom nu ens gör det). Vi får väl se hur det blir! Det är spännande att hitta tillbaka till mig själv allt mer iallafall. Hormonerna är på väg ut och jag känner mig mer och mer som mig själv och mitt riktiga jag. Har nästan glömt hur jag faktiskt är annars utan alla dessa hormoner. Har ju varit gravid + ammat (=galet mycket hormoner) i snart 27 månader.

Dagens tanke: Jag följer en kvinna på instagram som har ett barn som har cancer. Jag följer deras kamp nästan dagligen och det är ofta jag känner enorm sorg. Jag lider med henne och hela familjen.. Så fruktansvärt det måste vara att gå igenom något sådant och så otroligt starkt att faktiskt göra det. Jag beundrar er som går eller gått igenom något liknande. Kan knappt föreställa mig hur jag hade mått eller agerat om jag hade behövt vara med om samma sak.

Dagens längtan: Jag längtar knäppt nog enbart efter att min sminkbeställning ska komma fram, haha! Ska visa er allt kul jag har köpt när det har landat i brevlådan. Annars längtar jag till sommaren nu.. Tycker fortfarande att det är SÅ kallt ute. Visst brukar det vanligtvis vara varmare i april? =)

Dagens skönaste: Att det äntligen finns mat i kylen igen! Vi har ju varit på resande fot ett tag och sedan har vi inte riktigt haft läge att handla.. Nu äntligen är kylen full med massa gott igen! Älskar när man kan se fram emot att laga mat för att man har så mycket gott att använda sig av.

18034973_10212668232722064_1065568708_n

Jason somnade i pappas famn inne på MAXI =) 

Dagens roliga: Jasons nya grej är att dra ut sin stol och klättra upp på den, haha. Det ser så himla roligt ut och han blir arg om vi tar ner honom. Helst vill han stå högst upp på stolen läääänge!

Dagens mysigaste: Det bästa jag vet är att ha mini liggandes på bröstet. Han har blivit så himla mysig på senaste och tycker om att gosa mer och mer ju äldre han blir. Nu pussas han hela tiden, kramas, klappar och ligger och myser in sig hos en i famnen. Hjärtat rinner över av kärlek! Han är så himla fin och kärleksfull, vår son.

18009208_10212668232602061_1907035702_n

Mammas gose <3

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Sophie

  Cancer är skit. Rent ut sagt. Förlorade min mamma i cancer i januari, ganska precis ett år efter hennes diagnos fastställdes. Så jävla vidrig sjukdom rent ut sagt… Kommer aldrig få ur bilden ur huvudet hur hon såg ut och var när hon dog. Hälsade på henne på hennes vårdhem kvällen innan och hon kände inte ens igen mig… Två dagar tidigare kramades vi och pratade precis som vanligt. Så sjukt hur fort det kan gå. Följer också en kvinna vars ena dotter har cancer (vi kanske följer samma? Noelle?) men ärligt talat så orkar jag knappt läsa hennes inlägg längre. Scrollar oftast förbi. Är så jäkla jobbigt. Så orättvist när så unga människor blir drabbade. <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men gud.. Får ont i magen när jag tänker på det. Beklagar sorgen.. Vet hur det är att förlora en förälder. Du är så stark 🙁 <3 Jaa, jag följer några stycken olika som går igenom lite samma sak.. Förstår dig, känner precis samma. Håller helt med dig 🙁 Kram <3

 2. Cissi

  Mina bröst FÖRSVANN efter amning. Tog bara några månader så var det bara skinnpåsar kvar. Från D till AA. Jättejobbigt att gå från fyllda mjölktetror till helt tomma tetror 🙁 Hade B innan graviditet/amning. Meen jag gick och köpte mig nya så nu har jag D på heltid (även efter fler graviditeter/amningar) 😉

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jaa, men det är lite så jag känner om mina! Ska bli kul att se hur dom ser ut om ytterligare några veckor! Vissa säger ju att dom kommer tillbaka så det ska bli kul att se hur mina blir 🙂 Så skönt att man kan göra det om man vill 😉 Det är ju så viktigt att få må bra i sig själv! Kram <3

Annons