Gabriella Joss

Annons

BRUNCH

Såhär såg gårdagens brunch ut! Vi gjorde nog dom godaste amerikanska pannkakorna vi någonsin har gjort, haha =) Och då glömde vi till och med att lägga i smör!

18051713_10212678319654231_399617570_n18072437_10212678320054241_764509634_n

Här hittar ni receptet jag brukar följa. Jag tror att det är från ICAs hemsida i grunden! Jag brukar göra om det lite dock och använda yoghurt eller havregrädde istället för mjölk + tillsätta vaniljpulver och skippa saltet. Gör lite olika från gång till gång om jag ska vara ärlig, hehe =) 

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår! Förlåt, har inte kollat upp det än! Kan du länka inlägget den är med i så ska jag kolla nu i helgen!? KRAM <3

  2. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej igen! Han säger såhär: Börja koka ris först och börja steka champinjoner. Stek dom ganska hårt i olja och salt. Släng i röd paprika och gröna ärtor och stek dom med en stund. Rör ihop en svampbuljongtärning med havregrädde (från Oatly! Funkar nog med vanlig grädde med) och lite vatten. Häll detta över champinjonerna och grönsakerna. Låt detta koka upp i några minuter. Innan riset är helt klart (när det fortfarande finns vatten kvar) så häller man av det mesta av vattnet som riset kokar i och häller i svampblandningen. Nu får allt koka tillsammans på låg värme utan lock så att vätskan kokar bort och det bara är krämigt 🙂 vi har inga exakta mått men hoppas det hjälpte lite, kram <3 hoppas du haft en bra helg!

Annons