gabriellajoss

Gabriella Joss

Bästa och sämsta

Bästa: Vi har fått tag i en lägenhet från och med samma dag som vi flyttar ut ur vår bostadsrätt (!!) och ett år framåt. Hur bra!? Den ligger på Haga här i Umeå och hyran är inte alls hög. Så vi kommer att bo fem minuter från stan och kunna spara undan massor till huset samtidigt som vi bor. Är sååå glad verkligen! Kontraktet är påskrivet och klart och vi är så tacksamma över att allt har löst sig så fint.

Sämsta: Igår skulle Jason klättra över soffan och det slutade med att han föll och slog sig rakt på pannan. Han fick en rejäl bula efteråt och jag tycker så himla synd om honom. Men det hör ju till livet att göra illa sig ibland med när man är så pass liten. Då lär man sig vad man kan och inte kan göra.

18190902_10212734988910927_1941648718_n

Något annat som är bäst är ju sådana här gottefat! =) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Åhh det ser så gott ut! Vad är det ni dricker till? Det ser så friskt och gott ut. 😃❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Det är bubbelvatten blandat med två olika juicer 🙂 <3 Tove fixade iordning det. Var supergott, kram <3

   1. Josefin

    Får du tid över får du jätte gärna berätta vilka slags juicer det var och om det är okej för din vän Tove 😊 jag är gravid och är super dålig på att dricka (som är så viktigt) så jag tar alla tips på sådant som ser gott ut (brukar vara lättare att få ner det då). ❤ kram 🌸

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Ska kolla med henne <3 påminn mig imorgon när jag ska vara med henne, kram <3 och grattis till graviditeten 🙂 Vet hur det är att inte få i sig vätska, är också dålig på det!<3

     1. Josefin

      Här skickar jag en påminnelse 😊 åhh tack fina du ❤ skönt att inte vara ensam om det ❤

 2. A

  Hej!

  Kan du inte snälla skriva hur ni samsover med Jason? Har en 4 månaders bebis själv men vågar inte samsova pga täcken tex. Man ska ju inte ha tjocka täcken över bebisar och så är jag paranoid över kuddarna. Eller att vi rullar på honom.. ja hur gör man helt enkelt? Hur gör/gjorde ni? Jag föreställer mig nämligen att de blir enklare med tiden då de blir större och tar plats men med en bebis? Är så nyfiken då jag ju läst att ni samsovit sen början.

  Tack o kram

   1. Tess

    Vi har sovit med vår lilla mellan oss i ett babynest och det har aldrig varit något problem 🙂 Kanten skyddar mot att man rullar på dem och vi har lagt det lite högre upp mot huvudändan så våra täcken har inte varit i närheten 🙂

stats