gabriellajoss

Gabriella Joss

Bland det bästa jag vet..

18191469_10212734979990704_1744583000_n

..Visste ni att bland det bästa jag vet är MAX-mat!? Haha.. Ibland kan jag få galna sug efter det och då är det bara att åka och köpa. Brukar ta en barnmeny bara för att jag intalar mig själv att jag är lite mindre onyttig då (för jag får ju helt enkelt i mig onyttigheterna i en mindre mängd då;)) och då känns det lite bättre. Som tur är så älskar även F deras greenburgare så han har sällan något emot en middag där lite då och då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  Hej
  Kanske lite konstig fråga, men vad ska ni ha för färg på kyl o frys? vit eller silver ? Jag velar fram o tillbaks mellan dom att ja blir tokig inför renovering haha.

 2. Vilma

  Är inte du vegitarian?:) Tänkte ba att barnmeny brukar vara hamburgare/cheeseburgare/nuggets, men äter där sällan så kan ha fel…?

 3. Madde

  Älskar också Max! Det finns dock inte i vår stad så ibland kan det bli en spontan bilresa på fem mil för att stilla behovet 🙈

stats