gabriellajoss

Gabriella Joss

Resa till Barcelona bokad!

I augusti så drar vi iväg till Barcelona med våra fina vänner. Det känns så himla underbart och denna gång reser vi utan barn! Jasons farmor ska få ha honom ett par dagar och jag är SÅ nervös trots att jag vet att det kommer att gå jättebra. Han har aldrig sovit borta från mig eller F förut eller över huvud taget haft barnvakt längre än ett par timmar.. Jag är så himla känslig när det kommer till sådant och det har helt enkelt inte känts helt bra. Men jag vill göra detta för mig och för F. Jag tror att det kommer att bli så himla roligt att bara vara VI! Och Jason kommer att ha det superbra med sin farmor med =) Vi ska träna lite på att sova där under sommaren och att han får sova över där själv någon natt med efter att vi övat att göra det tillsammans. Gud så jag längtar tills augusti nu. Både jag och F älskar verkligen staden så det ska bli härligt att få komma tillbaka dit igen.

BCN_BARCELONAPIC

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Bara lämna han där nån natt utan att nu sover där. Tror det kommer bli ännu svårare för honom att sova där själv om ni ska göra det också? Sen måste ju barn lära sig sova borta om man vill ha egen tid fler gånger fast man kanske bara ska va hemma eller något annat i Sverige och inte utomlands 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja det är klart 🙂 men tycker att alla föräldrar måste få ta det i sin egna takt och på sitt egna sätt, kram <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hotel with urban deli ska vi bo på 🙂 men clarion sign har vi bott på förr och det är så fint och mysigt, kram <3

  2. Antonia

   Hej! Jag har precis kommit hem från Barcelona och bodde på H10 hotel och rekommenderar det verkligen, 20 minuter gångväg in till la ramla, fint och fräsch! 🙂

 2. Annelie

  Haha insåg vad konstigt det lät när jag skrev att han aldrig sovit utan oss och sen skriver “den natten han sov utan oss…” 😂 men ja det har varit den enda natten hittills och då hade vi inte så mycket val 🙈 haha

 3. Zandra

  Hej fina Gabriella😗
  Tror det kommer gå kanon för Jason och farmor. Vår tjej kommer vara borta över natten när hon är 11 månader då jag och sambon ska på sweden rock festival, nervöst men tror det kommer gå galant 🙂
  Sen en annan sak jag undrar är hur du ser på att jobba när barnen är små.? Jag jobbar inom vården och ska börja jobba när min tjej är 14 månader. Pappan ska då ta vatje fredag pappaledigt. Men vår ekonomi suger för tillfället med hus som renoveras så hade velat gå upp till 100%. Alla man pratar med är emot mig och säger att jag kommer ångra att jag jobbade så mycket när hon är liten.. Jag förstår dem på ett sätt men vill inte gå och ha magknip över ekonomin hela hennes barndom heller…
  massa kramar!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej finis! 🙂 Men åh tack för peppen!! <3 Jag tycker verkligen inte att du ska ta åt dig av vad folk säger! Alla gör olika och de som funkar för dig funkar inte för någon annan och tvärtom. Jag tycker att du ska följa din magkänsla och ditt hjärta. Du gör ju det bästa för just DIN familj fina du! <3 Det gör vi alla! Glöm aldrig det och fortsätt tro på dig själv och din magkänsla. Ha inte skuldkänslor alls för ditt beslut heller. KRAM

   1. Hanna

    Jag jobbar också inom vården och började jobba igen när vår minsta var 1 år och han började på dagis. Visst har det varit tufft att lämna bort honom, men det funkar och vi värdesätter tiden vi har tillsammans så mycket mer nu…vi gör alla det vi måste ute från våra förutsättningar och du ska inte må dåligt för det. Kram

 4. Annelie

  Åh förstår precis hur du känner. Vår son på 19 månader har heller aldrig sovit utan oss och varit ifrån oss max några timmar bara 🙈. Den natten han sov utan oss var när jag åkte in och skulle föda. Då fick farmor komma till oss och han låg redan och sov så det gick bra. Men hade lite dåligt samvete att behöva åka in haha.
  Men så skönt att få komma iväg! Det kommer gå jättebra och oftast är vi föräldrar mer nojjiga när det gäller att lämna bort våra barn. Dom har det ju oftast superbra hos sina far/morföräldrar 🙊. Hoppas ni får en rolig resa. Eftersom lillasyster är så liten fortfarande så kommer vi vänta med det. Men sambon fyller 30 nästa år då sk jag överraska med spahotell för en helg 😍

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår! Skönt att det gick bra, tack för peppen <3 Så himla underbart det låter!! Hoppas att ni får det mysigt!! Stor kram <3 🙂

 5. Millie

  Åh va sugen man blev på att boka en resan igen 😍 har aldrig besökt Barcelona men de verkar vara ett underbart ställe 😍 så roligt för er och njut kram <3

stats