Gabriella Joss

Annons

Hej fredag

Och hej på er fina <3

Hur mår ni? Jag ska vara ärlig och säga att jag mår skit! Mår illa, känner mig nedstämt (förstår inte ens varför) och är stressad över flytten och allt kring det. Jag och F hinner knappt ses om dagarna och det gör det inte lättare. Jag känner mig känslig, gravid och ensam, hehe.. Jag vet att det bara är en kort period som det är såhär och att vi snart bor i den andra lägenheten och kan slappna av lite mer. Snart är vi där!

Förresten så såg jag något så hemskt igår.. Ramlade över ett instagramkonto som en pappa hade med massor av bilder på sin son som har leukemi. Alltså mitt hjärta gick sönder. Och även fast jag vet att jag kommer att må dåligt av att fortsätta kolla så kan jag inte sluta. Barn som är sjuka på något vis är verkligen det värsta som finns enligt mig. Tänk att vara så liten och oskyldig och vara sjuk i något så allvarligt som cancer. Man ska verkligen påminna sig själv varje dag om att vara tacksam för att man är frisk och har friska barn. Och ni som inte har det är så jäkla starka. Tänk att en sådan allvarlig sjukdom kan drabba i princip vem som helst, när som helst. Kan prat/skriva om det hur länge som helst! Det är ju bara så läskigt..

Till något lite mer positivt! Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa hemma. Kanske möter upp Tove en sväng och tar en fika eller lunch och annars packar jag nog bara lite kartonger med Jason. Busa och leka ska vi såklart också göra! På tal om packning så älskar han att packa och vill göra precis som mamma och pappa. Han hämtar klossar, pennor och annat smått som han hittar på sitt rum och sedan lägger han ner det i flyttkartongerna. Han härmar verkligen allt man gör och det är så roligt. Det känns som att han utvecklas mer än någonsin precis just nu.. Jag njuter av varje sekund som jag får vara hemma med honom =)

Önskar er en underbar dag! Stor kram <3

18555074_10212948964740189_66888179_n18578943_10212948964820191_1026722785_n

Igår köpte vi hem middag och åt tillsammans när Jason hade somnat. Han somnade faktiskt i bilen under tiden som vi körde grejer fram och tillbaka till vårt lilla förråd/magasin som vi hyr. Har så dåligt samvete mot honom också just för att så mycket tid går åt att packa och hålla på.. Men tror att det blir extra jobbigt för mig just för att jag har så mycket hormoner nu också.. På tal om något helt annat så känns det sviiiinkallt i vår lägenhet just nu för att det är så tomt på saker och möbler. Går runt i tjocksockar och virar in mig i filtar hela tiden, hehe. 

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. maria

  Hej! Läste nyss om att ni plussat, stort grattis o lycka till <3
  Spännande att få följa både er husresa o en ny graviditet
  Kramar Maria i Skåne

 2. Monica

  Jag följer också lite olika konton på Ig som visar den brutala vardagen för barn med cancer. Jag anser att vi måste även ta del av det hemska o stötta de som har det så hemskt. Att välja bort för att det är hemskt gör att barnen inte kommer att synas. Iom att vi ser bekräftar vi dom o att det stödet kan vara livsviktigt. MVH Monica

 3. Karrarsmamma♡

  Hej, och grattis till Graviditeten♡♡ jag måfde också väldigt illa i början med min son, precis som du med jason och nu. Kämpa på och tänk på att du har ett liv i din mage just nu som tar all kraft för att växa till en bebis. Så fantastiskt egentligen. Lite pepp till dig..:) en fråga. Hur har ni tänkt med J och dagis nu när ni ska få en till, ska F vara hemma ett år igen med er eller ska han få börja på dagis. Skulle vara intressant att höra, då du precis som jag vill vara hemma länge. Min son ska börja runt 2års dagen är det tänkt. Kram till dig och förlåt för en kanske lite väl lång kommentar haha 😉

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack snälla!! <3 Blir så glad för peppen!! <3 Han ska nog börja januari 2018 eller lite senare. Tror det blir perfekt för honom. Då blir det nog 15 timmar i veckan så länge vi är hemma med syskon (om graviditeten nu går vägen). Låter ju perfekt! Stor kram och ingen fara alls <3

Annons