Gabriella Joss

Annons

Soffor och köksrelaterat

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Just nu kikar jag mest runt på soffor (vi ska köpa två stycken till huset) och köksrelaterade saker. Jag har alltid tyckt att det är så roligt med porslin och sådant och här nedan ser ni lite ur serien som vi har här hemma från Mateus. Jättefina saker!

Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

 1. Mimmi

  Hejsan! Har följt din blogg sedan början på graviditeten med Jason och älskar verkligen att läsa om er vardag! Din blogg är väldigt inspirerande 🙂 jag har en liten fråga som jag vet att du har svarat på tidigare men undrar om du kanske kan göra det igen: jag har en dotter på 3 månader, vårt första barn, och undrar om du hade kunnat tipsa om amningsvänliga kläder inför sommaren? Jag vill helst undvika graviditets/amningkläder utan vill helst ha vanliga kläder som jag ändå kan amma med. Typ V-ringat/omlott osv.

  Tack på förhand! Kram!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej hej! 🙂 <3 ååh grattis! 🙂 kan absolut skriva mer om det framöver. Tipsade om det för ett tag sedan men ska absolut göra fler sådana inlägg. KRAM <3

Annons