Bebiskläderna från Jason | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Bebiskläderna från Jason

Igår hämtade vi bebiskläderna vi har kvar sedan Jason var nyfödd och vi hade kvar sååå mycket mer än vad jag minns. Visste att vi hade en del men inte såhär mycket. Vi hade allt från mössor till overaller till vantar, bodys och byxor. Vi är redo för bebisens ankomst kan vi ju konstatera, haha =)

En del av kläderna kände jag direkt att “nej, det här är bara Jasons kläder”.. Vet inte varför men vissa plagg är liksom bara hans egna. Plagg som på något vis betydde lite extra under hans tid som minibebis. Dom vill jag inte klä syskonet i utan syskonet kommer att få egna kläder som bara är just hans/hennes. Jag vek undan kanske 5-6 plagg som bara är Jasons och som han ska få sen när han blir stor och kanske får egna barn. Vill inte riskera att dom förstörs eller så nu med nästa bebis så lika bra att plocka bort direkt känner jag =) Jag har själv kvar kläder från när jag var liten och det är ju så roligt att ha!

20134830_10213567377520122_707074891_n 20196802_10213567377440120_109051941_n

20134389_10213567377600124_365474085_n

Smygtitt på det vi hade kvar =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Ååååh så sant! Jag är gravid i v.39 och när vi fick reda på att bebisen i magen är en pojk så tog vi fram alla bebiskläder som vi hade sparat från bebisens storebror. Och vissa plagg kan jag verkligen verkligen inte ge till lillebror utan dem är speciella. Dem ska jag spara till om min son får barn i framtiden så får dem ärva kläderna. Kommer säkert göra så med lillebror också 💙

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh så mys!!! <3 Ja, det är ju faktiskt så! Vissa plagg har man så speciella minnen med med just det barnet <3 kul att du känner samma, kram

 2. Anna Köhler

  vad ni kan göra med kläder som ni känner är “Jasons” finns såna där minnesbox eller minneslåda man kan hänga på väggen som heter Memories där kan ni bevara jasons o bebisens egna kläder så att säga 🙂
  ett tips bara

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för tips 🙂 <3 tror vi ska spara dom i en låda bara men det är ju en jättekul idé, kram<3

 3. Katarina T

  Hej fina Gabbi, tänk på att kläder med resår inte håller bra i många år. Ett litet tips ifall ni tänkte spara sådana <3 kram på er.

 4. Ariel

  hej gabriella! älskar din blogg 💓 undrar lite hur ni tänker rörande kläder till flicka, om det skulle vara en liten tjej i magen skulle ni då köpa mer “klassiskt flickiga” kläder då? kram!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej <3 men åh tack! Nej, kommer nog köra mest naturnära ändå. Är inte så mycket för rosa och sådant, kram <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats