Myskväll | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Myskväll

20136673_10213567387440370_568056729_n

I fredags dukade vi upp lite gotta som vi åt på balkongen. Vi fick dock sällskap av en kille som vaknade till och inte ville sova och då förflyttade vi oss till vardagsrummet istället och såg en film innan vi somnade tillsammans hela familjen. Helgkvällar när dom är som bäst <3 Det känns som att jag och F har “hittat varandra” lite extra den här helgen också. Vi har haft mycket tid att prata med varandra, kramas, pussas, skratta. Jag är glad för det. Jag mår extra bra då. Det är inte alltid man hinner med att ses så mycket som man kanske önskar i vardagen med småbarn, jobb och allt därtill. Tacksam för denna helg och ser redan så mycket fram emot nästa.

Och vet ni vad jag mer ser fram emot? Den 20e juli (om bara tre dagar!) firar vi vår fjärde bröllopsdag. Då har vi varit gifta i fyra år. Tiden går så snabbt! Det lutar mot att Jasons farmor ska vara barnvakt till honom på kvällen så att vi kan gå ut och äta eller se bio =) Mys!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Handlar du aldrig kläder från Polarn O Pyret? Alla bebiskläder är i ekologiskt bomull och finns otroligt mycket fint på rea nu! Kram och stort grattis till den nya bebisen <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats