Produktiv helg | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Produktiv helg

Hej fina vänner!

Allt bra med er? Måndag igen då och här är allt bra. Har haft en jättefin helg med mina killar och vi har tagit det lugnt men ändå hunnit med att ta tag i saker här hemma. Tvätten är gjord, vi har städat och rensat i lägenheten, sorterat ur hela vårt förråd och städat där (vi hyr ett “magasin” där vi förvarar mycket av våra saker tills dess att det är dags att flytta in i huset), dammsugit ur vagnen (igen!), skickat iväg massor med viktiga papper, pratat igenom lite ekonomi och planerat, handlat och fyllt kyl och frys, jag har betat av några samarbeten. Ja.. det känns skönt att ha alla “måsten” gjorda och starta veckan med att bara mysa inne med min lilla Jason. För det är det vi ska göra idag. Bara vara hemma och gosa, kanske ta en sväng till lekparken, äta gårdagens goda linsgryta till lunch och längta tills pappa F kommer hem från jobbet. Eller just ja! Vi ska till frisören en sväng också! Men annars blir det bara att ta det lugnt.

Önskar er en jättefin dag! Kram <3

20134694_10213567387400369_851633244_n20158468_10213567387360368_588582399_n

I lördags åkte vi först till havet men det blåste SÅ kallt.. Det gick verkligen inte att vara där tråkigt nog. Vi försökte en stund men nej, det gick bara inte! Så vi åkte till Fs mamma istället och gjorde sallad, hängde på hennes altan, solade och bara njöt av lugnet. Jason hade vattenlek också och pysslade på med massor av olika hinkar, spadar och sådant. Han tycker det är så roligt! Hälla vatten fram och tillbaka mellan dom olika hinkarna och även vattna gräset osv =)

20179948_10213567387480371_362450729_n

Han försökte fånga upp sina vindruvor med en kniv också, haha..

20158385_10213567382320242_1180289582_n

Jag hade på mig bikini och över det en “strandtunika”. Perfekt att bara dra på sig när man ska till stranden eller liknande. Den ska jag ta med mig när vi ska till Kreta i september.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina

    Så fin bild på dig och Jason , och en underbar strandtunika vart har du köpt den ? 💕🌸 Läser din blogg varje dag har älskar den och eran underbara youtubekanal 💕

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats