Söndagen | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Söndagen

Igår tog vi en sväng till stan efter att vi hade städat och tvättat hemma. Jag fick sovmorgon också och det är ju så himla skönt. Har så dåligt samvete just nu för att F alltid låter mig sova ut och smyger upp med Jason men jag behöver å andra sidan all sömn och vila jag kan få så jag är otroligt tacksam.

20134641_10213567381880231_264738805_n

Till att börja med åt vi frukost (nummer två) på espressohouse. Jason sov i vagnen under tiden så vi hann umgås på tu man hand, jag och F. Det var så himla välbehövligt att bara få sitta ner och göra ingenting. Prata, skratta, bara njuta av varandras sällskap. Är så mycket vardagsmåsten annars tycker jag. Helgerna är så värdefulla!

20179640_10213567381760228_663419979_n20134794_10213567381960233_769712663_n

Kikade på bebiskläder och fick med oss lite saker hem. Höll upp plagg i storlek 44 och kunde inte förstå att bebisar kan vara SÅ små.. Jason hade ju 50 i typ en vecka innan vi bytte till 56 och denna bebis lär säkert också bli lika stor (om inte ännu större). 56 är dock också sjuuuukt litet. Förstår inte hur dom kan vara så mini!? Overkligt.. Bebisen i magen är just nu 8 cm och jag känner livmodern när jag ligger på rygg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Haha mitt barn använder fortfarande 56 (snarr så 62) och fyller 1år på lördag. Prematur men super liten i storlek men ej i utvecklingen! Ser ut som en 3månaders är ute och går😂

 2. Sara

  Ja det är verkligen olika! Jag hade hört att de flesta tyckte storlek 50 var onödigt att köpa eftersom de knappt ens passade i början. Så jag köpte inget i storlek 50 utan satsade på storlek 56. Så fick vi en jätteliten kille som bara vägde 2568 g trots att han kom först 9 dagar efter BF! Vi fick köpa lite kläder i storlek 44 för det tog flera veckor innan 56 var lagom 🙂 medan min kollegas ena dotter hade storlek 62 direkt hon kom ut! Lycka till med allt, kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det var så för oss iallafall 🙂 åh, hihi! Det är ju så olika verkligen! Vi hade hört tvärtom att aaaaalla barn hade 50 länge så därför köpte vi på oss det trots att det i vårt fall var onödigt, kram <3 och tack 🙂

 3. Alma

  Hej! Vilken fin klänning 😍 Kollade efter den på Nelly men kunde inte hitta den.. kan du möjligtvis länka den?

 4. Lina

  Åhh när min bebis föddes så kunde han inte ha storlek 50, det var så himla stort!! Han hade nog den storleken i 3 månader 🙈 Inte för tidigt född heller, bara en liten liten mini 🌧

   1. Emma

    Kan du länka till den? Väldigt fin! Är gravid och går in i vecka 38 imorgon och den ser ut att fungera med mage 😉 Tack för en fin blogg o grattis till lilla bebisen, har följt dig sen graviditeten med Jason och ni verkar vara en så fin familj! Kram

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Har tyvärr ingen länk! <3 Den är något halvår gammal 🙂 kram och tusen tack! Du anar inte hur glad jag blir <3 Och grattis!!! <3 Nu är det nära för er 🙂

 5. Marre

  Ja det är verkligen så olika! Vår tjej hade storlek 50 fram till hon var kanske 2 månader! Hon vägde 2,9 och bokstavligen drunknade i storlek 50 när hon föddes 🙈❤

 6. Ida Sandberg

  åh det måste vara så himla härligt att gå runt och kolla på bebiskläder sådär! och ja, de är så himla små i storlekarna, jag kan inte heller förstå hur de kan vara så små 😀 SÅ MYSIGT! ♡

 7. A

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna ge tips på några restauranger/lunchställen i Umeå? ska snart dit på bröllop men har även några dagar extra att upptäcka staden på 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats