Fredag och helg | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Fredag och helg

Hej fina vänner <3

Idag är det fredag och ikväll är det helg för F. Jag har haft så himla mysiga och fina dagar med min familj men det ska bli kul att få åka hem med honom ikväll med. Älskar helgerna och att få tid tillsammans då vi knappt träffar varandra på veckorna känns det som. Det bästa är att se Jason få så mycket tid med sin pappa också. Han saknar honom alltid om dagarna när vi är hemma och brukar leta efter honom. Ni ska se hur lycklig han blir när hans pappa kommer hem från jobbet, det är ovärderligt att se!

Igår hade vi också så himla härligt väder. Vi promenerade massor, Jason hade vattenlek igen och så hoppade han studsmatta och ville rida på min lillasysters rygg hela tiden, haha. Han älskar verkligen att vara här och det gör jag med. Min mamma skämmer bort mig och serverar mig mat och fika hela tiden också så jag hade inte kunnat ha det bättre. Så himla tacksam för dessa dagar.

Önskar er en fin fredag! KRAM!

20496376_10213690715883504_348682222_n

Citronvatten och mina svullna gravidfossingar..

20427743_10213690719643598_1892134347_n

Så härligt att bara slappa i solen medan han sover i vagnen! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats