Frågor och svar | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Frågor och svar

Får Jason äta socker? Äter han fortfarande burkmat eller äter han samma som ni? 

Han äter samma som vi men ibland kan han få en burk också. Det beror lite på var vi är eller vad vi gör. Kanske blir två-tre burkar i veckan så i dom allra flesta fallen äter han samma som vi äter. Han får äta socker, ja. Han äter alls mycket i socker (det har blivit lite mer under sommarmånaderna dock måste jag erkänna) utan kan få smaka en liten chokladbit eller en bit bulle. Han är inte så intresserad själv heller och brukar nöja sig med en liten bit. Sedan är det inte lika spännande längre.

Vad är den största skillnaden på denna och förra graviditeten? 

Att magen är mycket synligare denna gång och att tiden går SJUKT snabbt denna gång. Annars har graviditeterna varit ganska lika.

Har er relation förändrats sen du blev gravid igen?

Ja, lite. Vi bråkar mer nu och det beror nog mest på mitt humör och att jag känner mig oförstådd och ensam i graviditeten stundvis. Men sådant är livet, det går lite upp och ner och det är vi båda fullt medvetna om.

När ska ni förnya era bröllopslöften? 

När vi firar 10 år hade vi tänkt. Så om sex år. Då har vi förmodligen kommit i ordning helt i vårt hus, barnen är lite större och vi har lite pengar över till att kunna fira på det viset som vi önskar med nära och kära. Jag ser fram emot den dagen faktiskt då vi aldrig riktigt hade någon stor ceremoni eller bröllopsfest när vi gifte oss för fyra år sedan.

Vilken är din favoritinredning i hemmet? 

Vårt porslin typ! Allt vi har från Mateus älskar jag och vi har faktiskt en hel del! Vill dock köpa mer också! Det är så kul att samla på =) Vet dock inte om porslin räknas som inredning men det borde det väl på något vis göra?

Hur kommer ni att reagera om barnet i magen har ex. Downs syndrom? 

Jag kommer att älska alla mina barn oavsett vad (SÅKLART!!)! Vet dock inte hur jag skulle reagera. Kan inte ens sätta mig in i situationen faktiskt om jag ska vara ärlig. Vi får helt enkelt se ifall vi skulle hamna där.

11850801-10207406503862131-936473729-n

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej Gabriella 🌸
  Jag måste bara få fråga . Vart har du köpt den vita klänningen med blå blommor på? Den är så fin. 😍

  Kram

 2. Amanda

  Åh ditt sista svar verkligen värmde i mitt hjärta.
  Har en dotter på snart två år som at Downs syndrom.
  Håller med dig att det är så svårt att sätta sig in i en sådan situation om man inte varit med om det förut.
  Jag blev förkrossad när jag fick reda på det.. Trodde att livet hade tagit slut.
  Men nu nästan två år senare så är jag överlycklig och har verkligen fått världens finaste tjej! Det blir inte alltid som man tänkt dig men det kan bli så bra ändå!
  Kram kram <3

 3. Christer Eklund

  Att alla har oavsett vem eller vad nån form av funktionsvariation. Men jag vill framförallt påpeka att om man har Donwns eller Aspergers eller annan CP-skada, så ska man ta det då. Jag tycker det är bra att man accepterar den man är och vem det än blir som kommer. Själv lever jag med nån form av funktionsnedsättning. Men det ända som jag känner är att jag känner mig annorlunda än andra. Men det är kanske vad jag och hur jag uppfattar omgivningen. Att det är si eller så eller vad det än är, så är det som det är. Man får acceptera vem och vad man är oavsett vad. Samma gäller hudfärg och ursprung. Alla är vi ändå lika och ändå olika. Vi har hjärta, lungor och vi äter och skiter och allt annat. Ändå är det krig i världen bara för olika tycken och smak. Sorgligt nog 🙁

 4. Sara

  Tycker att det är så häftigt att ni har hållit ihop så länge och uppnår era drömmar och mål med familj, hus, jobb osv. Man blir så glad när man kikar in här! Jag och min sambo har varit bästa vänner sedan vi var 13 och började i samma klass. Men vi blev inte ett par förrän vid 22. I år blev vi 25 och har en underbar liten son på snart 1 år. Det är så fantastiskt att vara med någon som man delar så många minnen med från tidig ålder ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh tack <3 ja, det är helt underbart att träffa den man älskar och få spendera varje dag med den människan 🙂 glad för din skull, kram fina <3

 5. Flisan

  Hur menar du med att du känner dig ensam i graviditeten? Vad hade Fjodor kunnat göra annorlunda för att du inte ska känna så? Lite kul att få höra. ☺️ Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vet inte, det är bara en känsla jag har. Saknar honom om dagarna men det är ju något jag får leva med då han måste jobba just nu 🙂 Jag är galet känslig denna graviditet så tror mest att det är det som ger den ensamma känslan. Kram

Annons
stats