Resevagn | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Resevagn

Någon av er som har eller har haft denna? Är lite sugen på den nu så att vi ska kunna resa smidigt och slippa släpa med oss hela vår donkey. Har ni erfarenhet? Tycker den verkar så himla bra av allt jag har läst men frågar er också =) Hur gör ni när ni reser? Har ni en resevagn eller tar ni med er vanliga vagn?

bugaboo-bee---yellow_300dpi_423x564mm_c-2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Den är super!!!!!
  Vi har tyvärr knappt använt vår donkey sedan vi köpte denna för 2 mån sedan. Den har fullt liggläge så våran lilla har kunnat ligga i den när hon inte kunde sitta. Eftersom hon är så liten har vi en vagndyna son heter inovi large i svart i. Den blir ombonad och trång på kanterna och vips kunde vi ha henne i halvt sittläge. Tänkte när nr 2 kommer kan ni tidigt använda er av denna på det sättet (om ni inte köper till liggdel)

 2. Caroline

  Har inte provat denna men vi har en babyjogger city mini lite den är så smidig att resa med! Lätt att fälla ihop och väger inte så mycket!

 3. Marie

  Vi hade med oss vår petite cherie sulky till Turkiet, man får en väska till den. Super mega bra då sufletten är så lång med 🙂 plus vi checka in den som vanligt och inte en skråma:)

 4. Linda

  Hej 😊 vi har en babyzen som blir ett handbagage när den fälls ihop och man bär den på axeln! Vi är sååå sjukt nöjda med den 💕 kram 💕

 5. Caroline

  Vi har en babyzen yoyo, toppen vagn att ha på semestern och i bilen. Funkar att ha liggdel och man kan köpa till adaptrar och ha barnstol på den till små barn samt ståbräda till om man har 2 barn. Den blir så liten så man kan ha den som handbagage. Vi är så nöjda med våran, tänk på att köpa den nyaste varianten om du vill kunna ha liggdelen på.

 6. Sara

  Vi provade en Bee men vår dotter hatade den. Sova gick an men inte sitta. Hon kunde aldrig slappna av utan satt och vred sig hela tiden. I och med att den är så öppen så måste man spänna fast barnet och hon satt aldrig bekvämt. Jag blev sjukt besviken eftersom det är en rätt dyr resevagn och många verkar gilla den. Efter det har vi kört Chicco Liteway på resor och den var så mycket bättre. Med en bygel har vi aldrig behövt spänna fast henne och den har gott om utrymme när barnet blir större.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men vad tråkigt! Så olika det kan vara från barn till barn vad dom gillar <3 tack för tips och stor kram! 🙂

 7. Karin

  Jag skulle satsa på en Babyzen Yoyo eller en Carena Kobbe som resevagn. Har haft båda själv och har fortfarande kvar kobben. Tycker dom båda är så smidiga, lätta och inte minst blir de så små att vika ihop. Går som handbagage på flyget. Har hört att Bee:et kan vara väldigt stel, och att antingen älskar man den eller så hatar man den. Kanske ska prova den i butik innan för att känna in? Men kolla gärna yoyo:n och kobben med 😊 Kramis

 8. Petra

  Vilken vagn är det? Påminner om Babyzen yoyo.
  Jag gillar Babyzen Yoyo skarpt, för den kan man ta med på flyget som handbagage. Plus om man ska iväg på en liten resa tar den ju noll plats i bilen.

 9. Lina

  Bästa vagnen! Jag har den som “vardagsvagn” ! Väldigt smidig men samtidigt ganska “rejäl” för att vara en sådan vagn:) man kan ju köpa till en liggdel så bebisen kan ligga och stäbräda längre fran till Jason 🙂

 10. Emilie

  Smaken är ju som sagt delad.. tyvärr är det sämsta vagnköpet vi har gjort (sålde vår igen) ville ha en smidig vändbar Resevagn etc etc o den stämde in på våra “krav” men usch den är i min o min mans hemsk att köra, ranglig o stötig väldigt låg nä tyvärr vi dissade den helt. ( köpte ändå den ny med tillbehör o allt)

 11. Jessica

  Den är grym! Jag har också en donkey men köpte även en Bee som Resevagn och att ha i bilen den är enkel att köra och väldigt smidig tycker jag. Super att man kan klicka i Maxi cosi babyskydd med med hjälp av adaptrar. 5/5!! Går även att ha bugaboos superbra Ståbräda till också när du har två barn. 🙂

 12. Kristina

  Vi har en acta graco evo som vi tar med oss när vi reser hem till min mans familj i Turkiet. Har även haft den liggandes i bilen så man alltid har en vagn med sig 😃 Man kan dela den i två och den får plats på bandet genom säkerhetskontrollen. Tycker den e bra 👌

 13. Mona

  Är det en yoyovagn så kan du söka på Madelene Ilmruds blogg. Hon han lovprisat den. Hon hade t.o.m med sig den till förlossningen och den är perfekt ända från nyfödd och tar ingen plats alls i bagaget!

 14. Hanna

  Säger bara Babyzen yoyo+! Bääästa resevagnen! Går som handbagage oxå 👍 Vi har en donkey och en yoyo med ståbräda till.

 15. Liselott

  Har ni tittat på Yoyo+? Så sjukt smidigt att kunna ta med den som handbagage istället. Slippa checka in och riskera att den går sönder. Mycket vagn i en liten förpackning är väldigt imponerad över den.

 16. Emelie

  Vi har den äldre modellen av bee och är nöjda med den! Skulle jag köpa en ny så skulle det vara bee+ där man kan vända och ha barnet emot sig. Jag gillar inte riktigt att gå där det är mycket folk och ha ett sovande barn från mig, skönare då att kunda vända när dem somnat 🙂

 17. Jennifer

  babyzen yoyo+ vagn är en väldigt smidig vagn att ha då man reser eller bor i stan. Den tar inte mycke plats. Perfekt då man har en nyfödd, att tex ta med till bb.
  Kolla på babyzenskandinavien på INSTAGRAM.

 18. Sofia

  Vi köpte en BabyJogger City Mini GT när vi skulle till Dominikanska Republiken i våras med våran då 1,5-åring. Ville ha en lite mer rejäl resevagn så man kunde gå i lite terräng, plus att suffletten på den vagnen är enorm och med solskydd vilket kändes viktigt. Är SÅ nöjd med den vagnen och används nu mer än den “vanliga vagnen”. Den är rätt liten ihopfälld också och med i princip plant liggläge 🙂 en superbra resevagn!

 19. Amanda

  Hur har ni gjort tidigare med vagnar och flyg? Vi reser med våran 4 månaders om 3 veckor och är kluvna hur vi ska göra med vår Emmaljunga, är rädd att den ska gå sönder nämligen! 🌸

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi har haft med oss Stokken bara 🙂 den känns lite mer som en resevagn än den vagnen vi har nu, kram <3

 20. Alice

  Hej. Vi har inte just den ni kollar på men vi har babyjogger city Tour som klarar upp till 25 kg och tycker att den är smidig. Bara att lägga på hatthyllan på flyget/tåget och sen hänga på ryggen när man ska av. Så skönt med båda händerna fria för att hålla barnets hand och ha väska :).

 21. Amanda

  Jag rekommenderar er att köpa en Babyzen Yoyo för att ha som resevagn! Den fäller ihop jätteliten så att man får ta med den som handbagage om man vill 🙂 man får även med en väska som man kan packa den i! Fullt liggläge så dem små kan sova 🙂

 22. Marie

  Vi använder en resevagn när vi är iväg. Vi har en babyjogger city mini. Är galet nöjd med den. En ordentlig vagn men lätt att böra och fälla ihop.

 23. Tove

  Vi hade en sulkyvagn från Emmaljunga efter att vi bytte ut vår andra vagn, så vi tog den med oss helt enkelt! Den va rätt enkel att fälla ihop och tog lite plats ändå! Så vi kände inte att vi behövde skaffa någon resevagn 😊

Annons
stats