Saker jag inte trodde.. | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Saker jag inte trodde..

..Jag trodde inte att jag skulle bli en morgontrött person. Jag har hela min barndom och tidiga ungdom varit uppe redan vid sextiden utan problem. Pigg och glad var jag då och vaknade alltid av mig själv. Idag är det något helt annat och jag är döööötrött varje morgon och älskar sovmorgon mest av allt, haha.

..Jag trodde aldrig att jag vara gift, ha två barn (snart iallafall) och vara igång med husbygge vid 22 års ålder.

..Jag trodde aldrig att vi skulle flytta hem till Umeå igen. Vi trivdes så himla bra i Göteborg men man prioriterar ju verkligen om hela livet när man får barn. Vi gjorde det iallafall.

..Jag trodde inte att jag någonsin skulle börja filma och göra videos på youtube då jag är så sjukt obekväm framför kamera! Men tänk så fel jag hade =) Nu tycker jag att det är riktigt kul men tyvärr tar det ju så otroligt lång tid att filma och sedan redigera och därför blir det inte mer än någon video i veckan just nu.

..Jag trodde aldrig att jag skulle börja äta lök! Jag har alltid HATAT lök! Alltså alla typer av lök och verkligen hatat. Jag har inte kunnat äta mat som innehållit det över huvud taget och aldrig att jag skulle kunna äta lök rå. För några år sedan började jag smaka på röd lök i sallad (rå lök med andra ord) och tyckte att det var gott, började sedan äta purjolök också och nu på senaste har jag accepterat gul lök i varma rätter. Vitlök har jag fortfarande otroligt svårt för men jag övar på att äta det ibland i mat med. Jag gissar på att jag är ganska ensam i detta då dom flesta jag känner älskar lök och framförallt vitlök, hehe.

– Jag trodde inte att jag skulle testa löshår igen. Jag provade det när jag var gravid med Jason och det var fint till en början men slutade med att jag hade en tjock kaka i hela håret (alla fästen bara fastnade i varandra). Min frisör här i Umeå berättade om märket “hairtalk” och jag tyckte att det lät för bra för att vara sant. Det slet mindre på håret och det kändes inte alls likadant som det jag hade provat tidigare. Jag testade och nu är jag fast! Vill ha löshår föralltid nu 😉

– Jag trodde inte att jag skulle orka gå klart gymnasiet och ta studenten. Det var jobbigt för mig i skolan då jag inte trivdes i min klass. Men jag klarade det ändå! Jag levde efter att “det här är inte hela livet utan bara en så liten bit av det” och klarade mig igenom åren med godkända betyg. Är så glad att jag gjorde det såhär i efterhand då jag har möjlighet att få jobb, söka mig vidare till universitet osv. Läs mer om att inte trivas i sin klass här. 

10806911-10205142235056826-1442404268-n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Jag hatar också alla former av rå lök & speciellt vitlök. Tål det inte. Så du är inte ensam haha, men vi är få!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det kommer jag nog göra framöver! Kommer att dela med mig av det i ett blogginlägg längre fram 🙂 men vad roligt!! <3 Hoppas du trivdes här i norr, kram <3

Annons
stats