Ett nytt kapitel | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Ett nytt kapitel

Inlägget är i ett samarbete med Polarn O. Pyret

Detta samarbete är jag så otroligt glad över! När Jason var tre månader gammal så fick han sin första vinteroverall från Polarn O. pyret av min mamma. Jag blev så himla nöjd med kvaliteten och att overallen verkligen höll Jason varm trots att vi här i norr kan ha riktigt kalla vintrar. Overallen har vi sparat till bebis nummer två också bara för att den var SÅ himla bra. Jag har dock dragit mig lite från att köpa t-shirts och brallor från Polarn O. Pyret då jag har upplevt att plaggen är lite svårmatchade men nu blir det ändring på det =)

Polarn O. Pyret kommer nu under hösten att släppa massor med nya kläder i nya färger och nya modeller! Hur kul är inte det!? Jag har fastnat stenhårt för flera av dom fina plaggen och bland annat så kommer klassikerna i röda och blå ränder nu att få sällskap av lite grått. Tycker att det randiga i kombination med det grå är så fint. Längtar tills jag får visa er det setet!

Sandra_Rogers_Photography_(64)Sandra_Rogers_Photography_(83)Sandra_Rogers_Photography_(104)Sandra_Rogers_Photography_(91)

Visst är dessa byxor så himla tuffa? Tycker att dom är skitsnygga och passar perfekt nu i höst.

Sandra_Rogers_Photography_(101) Sandra_Rogers_Photography_(102)

Jag tycker att det viktigaste med barnkläder är att dom är kvalitativa och går att leka i. Det ska vara skönt för ens barn att ha på sig kläderna och det ska inte klämma åt eller göra att dom inte kan röra sig fritt. Jag älskar att Polarn O. Pyret har tänkt till och skapat plagg av samma kvalitet och funktion som tidigare men lagt mer fokus på mode. I dom nya kollektionerna kommer massor av nya färgval vilket gör det enklare att matcha med det Jason redan har i garderoben. Materialen kommer att vara uppgraderade men kvaliteten förblir densamma.

Sandra_Rogers_Photography_(110) Sandra_Rogers_Photography_(119)

Det jag också gillar lite extra med just Polarn O. Pyret är att dom tänker långsiktigt och medvetet. Dom har tillverkat kläder sedan 1970 och kläderna är nu extra anpassade efter vårt nordiska klimat. År 2020 ska allt material som används vara 100% hållbart – det är Polarns vision! Och hur bra är inte det!? =)

Sandra_Rogers_Photography_(77)Sandra_Rogers_Photography_(99)Sandra_Rogers_Photography_(95)

Alla bilder i inlägget är tagna av fantastiska Sandra Rogers. 

Inlägget är i ett samarbete med Polarn O. Pyret

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jag trivs inte med att le med tänderna på bild alls just för att jag inte gillar mina tänder. Har två snea hörntänder på överkäken som jag inte gillar. Inväntar tandställning så hoppas tandläkaren hör av sig snart 🙂 kram

 1. Isabella

  Åhh Vilka fina bilder! Vad stor Jason har blivit, han har blivit ett barn o ingen bebis, o det är så kul att jag har följt dig ända sen du börja med din blogg, hoppas att ni har det bra, kram ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur! Han är verkligen ett barn nu och speciellt med sin nya frisyr, haha 😉 tack snälla du för så fina ord <3 <3 blir så glad!! KRAM <3

 2. Emelie

  Älskar också pop kläder och har en hel del till mina flickor och plus i kanten för den ställbara resåren i deras leggings. Dock blev jag lite besviken på nysläppet då jag gillar färgglatt och mönster och tyckte dom gjort färger som liknar barnkläder man kan köpa överallt. Jag har köpt pop just för de unika färgerna och mönsterna.

Annons
stats