gabriellajoss

Gabriella Joss

Något läskigt som hände

Vår andra dag i Barcelona hände något otroligt läskigt. Det var verkligen som på film och efter det var jag livrädd och kollade omkring mig hela tiden. Det var mot sjutiden på kvällen och vi hade precis nattat Jason i vagnen för att ta en kvällspromenad och få lite egentid bara jag och F. Helt plötsligt är det en person som springer och skriker och fler och fler hakar på och till slut så är det helt kaos och alla bara springer och tjuter av skräck. Det verkade vara en bil som närmade sig som hade skrämt upp någon och så hade många hakat på och börjat springa dom med. Det var som på film och hjärtat hamnade verkligen i halsgropen då vi trodde att något hemskt skulle hända här i staden igen. Vi gömde oss inne på Media Markt och stod där och kollade ut på alla som sprang. Som tur var så var det bara falskt alarm men det var otroligt skrämmande ändå..

20938831_10213891746069133_1132681716_n

En bild som inte har med inlägget att göra men här busar F och Jason runt =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats