Booking.com | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Booking.com

Inlägget är i ett samarbete med Booking.com

Hej finisar! Ett litet helgtips till er kommer här. Jag vet att det är många som bokar in resor nu till hösten och vintern, vilket vi också kommer att göra. Och man vill ju verkligen hitta boendet med stort B medan man ska vara borta vilket man verkligen gör på Booking.com.

När vi åkte till Barcelona så använde vi oss utav Booking.com. Jag hittade flera bra alternativ och många är kraftigt nedsatta i pris vilket jag tycker är toppen. Du hittar verkligen en toppenbra deals som passar för just din semester.

Genom att Klicka HÄR så får ni nu 250 kr i rabatt för en bokning hos Booking som är värd över 500 kr. Hur bra?! Rabatten, 250 kr, får du efter vistelsen är genomförd!

Booking.com har ett brett utbud som passar alla tillfällen och allas plånböcker. Booking.com sammankopplar resenärer med världens största utbud av fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter, semesterhem och familjeägda B&B-boenden till 5-stjärniga lyxhotell, trädkojor och till och med igloor.

Booking.com’s webbplats och mobilappar finns tillgängliga på över 40 språk, erbjuder 1 365 686 boenden, och täcker 115 641 resmål i 225 länder och territorier över hela världen. Varje dag bokas över 1 200 000 rumsnätter på Booking.coms plattform och det kommer upp nya alternativ och förslag varje dag.

Skärmavbild 2017-07-13 kl. 12.25.54

Här är några alternativ dom kommer upp när jag sökte hotell i Barcelona =) Älskar att så många bra och olika alternativ finns!

17352652_10212318140809985_2104839390_n17352631_10212314809606707_925639172_n17328019_10212343032392259_1877057626_n17357678_10212343032472261_1525050123_o17354811_10212323850272718_463306148_n17352999_10212323850352720_1573697957_nFoto 2017-03-15 21 44 19Foto 2017-03-15 12 55 28

Och så lite härliga semesterbilder! Gud vad jag vill iväg nu igen, haha! Ska ni ut och resa i höst/vinter?

Glöm inte att boka nu och få 250 kr rabatt för en bokning som är värd över 500 kr, klicka HÄR! 🙂

Inlägget är i ett samarbete med Booking.com

Advertisement

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej! Har ni varit till Grekland nångång? 🙂
  Jag och sambo ska dit i oktober och hittade super bra erbjudanden på booking.
  Hur tycker du att det är att flyga? blir nämligen första gången för mig haha ..

  Kram Julia

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej 🙂 Men vi ska till grekland nu om någon vecka faktiskt. Kul att ni också ska dit! Vet faktiskt inte hur det är att flyga till just Grekland men vi har flygit mycket till andra ställen och det går alltid bra. Kram kram <3

 2. Stephanie

  Vi bokade med boking.com nyligen, dom bokade inte rummet på hotellet fast vi fick bokningsbekräftelse. När jag ringde hotellet så var vi utan rum/bokning. Jag har mejlat kundtjänst för fler veckor sedan, men ej fått svar på vad som händer eller om det kommer kunna bli likadant igen.

 3. Gravid

  Vi ska till Spanien i januari. Ska bli sååå skönt. O så hoppas jag att jag är gravid nu hihi så vi också kan kolla bebisgrejer nu

 4. Johanna

  Jag bokar Alltid via booking.com, enkelt, smidigt och stort utbud. Alltid varit nöjd och fått det jag betalat för så vart chockad när så många haft “otur”. Men som med ALLT online bör man kolla upp en extra gång, ex hotellets hemsida eller andra gästers recensioner. Kram på dig Gabbi, lycka till med lillasyster och husbygge <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, man får läsa recensioner och så 🙂 <3 kul att du varit nöjd och tusen tack!! Du anar inte hur glad jag blir <3 kram

 5. Jonna

  Skönt att det har funkat bra för er med booking, men tyvärr har också jag råkat ut för strul med dom och fått sämre rum än det vi bokade och betalat för två gånger… skulle inte rekommendera nån att boka med dom. Finns många andra bra sidor 🙂
  Och stort grattis till lilla bebisen i magen igen! Ska verkligen bli så kul att få följa er den här gången med. Har läst din blogg i flera år och tycker du verkar så fin och härlig som person och sååå mysig mamma. Tack för din blogg, den och din instagram är så inspirerande. Önskar dig och din familj allt gott! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så tråkigt att höra.. 🙁 <3 Och alltså vilka fina ord!!! <3 TACK!! Du anar inte hur himla glad jag blir! Stor kram <3

 6. Amanda

  Har tyvärr bara hört massa dåligt om Booking.com, tror det car Calle Schulman som pratade att han hade blivit lurad av dom på Nyhetsmorgon. Har aldrig bokat hos dom själv men tråkigt med alla som fått dåliga upplevelser 😕 Tur att det var bra för er iaf! 😊

 7. Amanda

  Har bara hört negativt om booking.com. Folk som fått sunkiga rum osv. -skönt att ni fick ett bra hotell och boende 🙂

 8. Sabina

  Så bra att ni blivit nöjda med booking! ☺ jag & vänner+familj har tyvärr bara dåliga erfarenheter av dom….mina föräldrar fick betala för ett Hotel i Frankrike fast dom bokade av det flera dagar innan och dom fick inte tillbaka pengarna (vilket stod på deras hemsida att man skulle få) vilket ledde till att dem fick lov att resa hem tidigare. Även för oss har dom strulat 😔👎tror Calle Schulman nyligen var med i nyhetsmorgon och pratade om dem…han hade också blivit lurad 👎 men som sagt, det är bra att ni varit nöjda med dom och att det inte är alla som drabbas ☺ kram & ha en fin kväll.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ååh vad tråkigt att höra.. Har ni mailat dom och kollat? 🙁 vi har varit jättenöjda och fick jättefina rum <3 kram kram och detsamma 🙂

   1. Sabina

    Ja väldigt tråkigt 😕 ja mejlat och ringt….dom sa att dom skulle ringa upp och så gick det flera dagar & när vi ringde igen sa dom att dom försökt ringa osv men det hade ju ingen gjort. Riktigt tråkigt. Okey va bra, skönt att höra <3 kram.

   2. Amanda

    Vill bara flika in, att calle schulman inte fick ett städat rum är inte bookings fel det är ju hotellet?! Läs noga recensionerna på HOTELLET för booking är bara en bokningssida, det är inte deras hotell. Jag har varit nöjd båda gångerna jag bokat med booking 🙂

     1. Sabina

      Absolut visst är det så. Men det är just det dåliga bemötandet från booking jag syftade på, att dom sa att han ljuger om rummet osv när han bad om pengarna tillbaka. Men ja det är ju som sagt var himla tur att det finns många som inte drabbats å 👍☺ men också väldigt tråkigt att många uppenbarligen gjort det. Kram!

Annons
stats