Ljuvliga dagar | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Ljuvliga dagar

Gud så vi har njutit under denna resa. Jag har verkligen känt “SEMESTER” på riktigt. Det känns jobbigt att vi ska åka hem snart och att F ska jobba igen. Man hamnar som i en liten bubbla när man får umgås såhär villkorslöst med sin familj och inte behöver tänka på mer än att äta, bada, sola och ha det gott. När jag ser blider från Sverige så känns det som en helt annan värld. Hemma har hösten kommit och jag ser både regn och gula löv på marken. Det ska bli mysigt det med faktiskt. Borta bra men hemma bäst! Men ja, ni förstår nog ändå den där känslan av att vilja vara borta liiiite längre. Vi har redan bestämt att vi ska boka in två veckor nästa gång vi åker iväg någonstans.

Hur mår ni? Har ni kommit in i vardagsrutinerna med jobb/skola/förskola än? Önskar er en toppen dag! Stor kram <3

21586072_10214076717253297_204249168_n21586311_10214076716973290_1224180247_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag har jobbat nu i tre veckor efter ett års föräldraledigt men på söndag åker vi till Kroatien 😄 ska bli såå härligt då det bara regnar här uppe i norr och man blir ju inte mindre sugen när man ser dina härliga bilder 😍 kram

 2. Matilda

  Så härligt! Vi åker till kreta nästa lördag och blir borta i två veckor. Det är första utlandsresan tillsammans för mig och min sambo. Och för vår son som blir ett när vi är iväg. Vi längtar efter sol och bad, men allra mest efter att få vara tillsammans konstant i två hela veckor!

 3. Marta

  Jag började skolan redan 20 augusti och vi har faktiskt kommit in i rutinerna jätte bra. Var en sjuklig person förr men nu har jag mått så bra och verkligen njutit av att kunna göra allt jag vill göra : ) saknar dock familjen jätte mycket så det blir alltid en extra lång mys stund med familjen när man kommit hem. Det är så härligt att verkligen MÅ BRA.
  Önskar dig och din familj en fin kväll < 3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh vad skönt att komma in i rutiner trots att det är skönt att ha semester med <3 kram kram och tack detsamma 🙂

 4. Emilie

  Så härligt det ser ut!! Vi är oxå sugna på att ta en tur till solen, men får vänta tills vår bebis är ute o blivit lite större! Undrar vilket hotell ni bor på om det är barnvänligt även för barn 3-5 år? Rekommenderar ni det? 😃 Ha en härlig semester!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Har skrivit en recension om semestern, hotellet osv som kommer upp imorgon så kika in då!! 🙂 kram och tack <3

 5. emma

  åh vad härligt med semester och att ni verkligen har njutit till fullo. vi hade tänk att åka i somras men jag har en rätt jobbig graviditet så vi sket i det. känns onödigt att åka iväg om man bara har ont. såå jag ser verkligen fram emot en solsemester sen när barnet i magen blivit lite äldre. Just nu går jag bara hemma i väntan på bebis. har 27 dagar kvar till BF. Så mina dagar är rätt långa och tråkiga. man vill bara att tiden ska gå lite fortare. kraam

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det har varit helt underbart <3 tycker ändå att det är bra att du lyssnade på din kropp och inte pressade dig själv att åka. <3 Förstår det! Ni har ju mängder med tid att göra sådant så stressa inte alls 🙂 förstår att dagarna känns långa nu men snart är bebis ute <3 stor kram! du gör det så bra

 6. Helena

  Hur löser ni det med hundarna när ni är borta? Bot också i Umeå och är extremt mån om mina hundar. Har hittills inte hittat något pensionat som verkar vettigt :/

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Min lillebror har hand om dom <3 hade inte heller vågat ge bort till något pensionat då jag inte heller hittat något där omkring som känns helt bra tyvärr :/ kram

 7. Hannele

  Ja tillslut så har vi kommit tillbaka till rutinerna igen och denna gång så suger det då vi har haft en fantastisk sommar tillsammans även om det inte har varit någon riktigt sommar med fint väder men att vi har fått varit tillsammans och ja myst massor förut så längtade jag tills rutinerna kom tillbaka för det var för det mesta bara kaos hela tiden men inte i år 😊 men snart ska vi åka iväg på semester och bara hänga, det ska bli skönt..bort från alla tråkiga måsten.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår det <3 underbart att ni fått njuta av sommaren ihop iallafall. Ja, semester är typ det bästa som finns 😀 kram <3

Annons
stats