Min Jason | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Min Jason

Min stora älskade kille. Tänk att du har blivit så.. stor. Jag har inte hunnit med. Och du kommer nog att kännas ännu större nu när du blir storebror. Jag vill stoppa tiden men samtidigt inte. Ser så mycket fram emot att se dig växa upp och formas till den du är och ska bli. Tänk att just jag fick bli din mamma!? Du har lärt mig så mycket om livet redan och jag förundras över hur snäll och omtänksam du är varje dag.

lovebyemelie_joss028webblovebyemelie_joss030webb

Bilder av Love By Emelie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Saara

  Hej!
  En fråga. Får inte du ont i brösten när du får så urringat i kylan? Menar inget ills utan undrar bara! Själv var jag tvungen att ha halsduk insurrat runt brösten för o inte få mjölkstockning. Både gravid o ammande. Ha en fin dag!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej <3 nej, jag har aldrig haft problem med brösten av kyla. Jätteskönt att slippa då jag vet att många har problem med just det när dom ammar 🙂 kram kram <3

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Åh jag är så dålig på det där men gå in under “väntande” på kommentarer och tryck på “svara” 🙂 Sedan ska du kunna skriva svar! Vet dock inte hur man får det i ordning. Tror det är under inställningar någonstans, kram kram <3

Annons
stats