Torsdagslycka | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Torsdagslycka

F har ju mindre än två veckor kvar nu innan han kommer hem till oss och nu har vi även fått bekräftat att han får ledigt sina sista två torsdagar innan det. Så otroligt tacksamt och det behövs verkligen nu känner jag =) Är så glad över detta då all form av hjälp och avlastning är så värdefull för mig just nu. Speciellt när jag var och varannan dag är svimfärdig, mår illa och är yr på grund av mitt blodtryck. I fredags så tog Jasons farmor honom dessutom under eftermiddagen och det var guld värt.

22119333_10214223670967048_637953963_n

Min lilla älskling <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats