Bebishicka | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Bebishicka

Vet ni vad jag tycker är så himla gulligt!? När bebisen i magen har hicka! Det skakar verkligen till i hela magen då vid varje litet hick. Oftast får lillasyster hicka precis innan jag ska somna och då är det bara att vänta ut för det är omöjligt att få en blund medan hon hickar på.. Haha, det är så himla sött. Och det är ännu sötare när ens barn väl har kommit till världen och fortsätter följa samma mönster och hickar på utanför magen. Minns när Jason hickade utanför magen för första gången och det kändes sådär välbekant och mysigt.

Jag såg lite bilder på en flicka som var född i vecka 33 (vi är ju inne i vecka 34 just nu) på instagram och det var liksom ett helt färdigt barn. Hon var bara liten.. För mig är det fortfarande overkligt att det ligger ett i princip färdigutvecklat barn i min mage. Som bara ska lägga på sig lite vikt innan mötet med oss.

lovebyemelie_joss049webb lovebyemelie_joss050webb

Bilder av: Love By Emelie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Min tjej föddes i vecka 29. Helt perfekt liten bebis på 1400g, hon var en färdig bebis men behövde bara lägga på sig lite vikt och mogna till sig! ❤️ Nu är hon ikapp och man kan knappt tro att hon är prematur! Hon föddes 1 okt 2015 så våra barn är nästan lika gamla. ☺️ Läser din blogg dagligen och har nästan gjort det i 2år nu!! Lycka till nu sista veckorna! 🌸

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ååh <3 vad roligt!! 🙂 så himla kul! 🙂 blir jätteglad att du hänger med här på bloggen och så kul att barnen är lika gamla. Det är en sådan spännande tid i deras utveckling nu 🙂 STOR kram och tusen tack <3

 2. Sofia Fjällskog

  Åh, jag minns den känslan så väl! Min son (1 år nu) hickade typ fyra “omgångar” om dagen i magen. Vi brukade säga att han var klantig av sig och nog råkade sätta fostervatten i halsen, hehe. Nu är jag i vecka 15 med lillasyster eller lillebror och längtar så efter att få känna bebisens rörelser ordentligt. SÅ fina gravidbilder förresten! Du är otroligt vacker! Kram <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men sötnos!! <3 Haha! Förstår det 🙂 Det är verkligen höjdpunkten med graviditeten att få känna sitt lilla barn där inne. Och tusen tack och DETSAMMA <3 <3 stor kram! Och grattis till lillasyskonet med!

 3. Kristina

  Det är en sån märklig känsla med hickan. Min son hickade massor i magen under en tenta en gång. Hade svårt att hålla mig från att börja skratta. Nu när han är snart 7 månader känns det så långt bort helt plötsligt. Ett mysigt minne helt klart. Tack för att du delar med dig!

Annons
stats